Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arka Planı yoketme

ColdScream

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Shape layerden bir kj arkadafonu hazırladım ama bunu render alıp adope premiere attığımda arka plan simsiya olduğu için istediğim gibi kullanamıyorum. pre render alıyorum ama yine aynı şey oluyor. yardım edebilicek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

Benzer konular

kibele1907

🌱Yeni Üye🌱
targa sequence formatında çıkış almalısın. video output bölümünüde RGB+alpha olarak ayarlarsan kurgu programlarına hazırlamış olduğun görüntüleri aldığında siyah olan yerleri yani alphalı olan yerleri göstermeyecektir. targa sequence formatı ardışık sıralanmış görüntü karelerini ifade etmektedir. kurgu programına alırken dikkat etmen gereken ufak bir-iki ince detay var.

After effects'de hazırlamış olduğun görüntüyü klasör açarak onun içine kaydetmelisin. yoksa yüzlerce targa karesi oluşur ve bunları bir araya getirmek zordur. yeni klasör açıp ona kaydetmek sana büyük fayda sağlayacaktır.

gelelim bu klasörü kurgu programına almaya. kurgu programına görüntü çağırdığımızda açılan pencerenin genelde alt kısmında sequence clip adında bir bölüm vardır onun yanındaki ufak kareciği işaretli hale getirmelisin. son olarakta dosya içindeki birinci targa karesini seçip aç dersen istediğin görüntüyü istediğin şekliyle kurguya almış olursun

biraz karışık anlattım galiba kusura bakma... işine yarar inşallah..

ColdScream

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Eyvallah kardeş çok teşekkür ettim output ayarlarından rgb+alphayı seçince bütün sorun çözüldü sağolasın

alim bey

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kıbele bu guel bılgıler ıcın teşekkurler