Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar ilk denemelerim yorumlarınızı bekliyorum

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yapmış olduğum hatalarıda söylerseniz iyi olur photoshop'a iyi bir giriş yapmak istiyorum bunlar basit ama ilk deneyimlerim :tongueout:

305lg305nzrafa.jpg

iphoneandlion.jpg

kirpikedi.jpg

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
hımm... güzel olmuş da o kaplan basınca neden pati yansıması çıkmamış... bu bir çelişki midir ? :)

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hımm aynen ilk hatamı buldun bidahakinde daha dikkatli olmam lazım o zaman teşekkürler :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Durmak yok yola devam :)

cebrinefs

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım photoshop işine bişey demem fakat şu kedi işine çok gıcık yaptım . Şahsen bu tür eserleri hiç bir zaman tasvip etmiyorum . Saygılarımla...

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşım photoshop işine bişey demem fakat şu kedi işine çok gıcık yaptım . Şahsen bu tür eserleri hiç bir zaman tasvip etmiyorum . Saygılarımla...

Bu tür resimlere bir çok forumda "Allahın hikmeti" diye methiyeler yağdıranı çok gördüm. Umarım bu yüzden değildir rahatsızlığınız.

Öyle resimlerin hemen hemen hepsinin kaynağının bu tür çalışmalar olduğu gerçeği, işte önümüzde duruyor.. :)

Tebrik ediyorum. Güzel çalışmalar.

hayrettinx

🌱Yeni Üye🌱
zürefayı güzel yapmışsın ama kafasınıtvden cıkartırken tv ekranını tam düz kesememişsin yada başka bir şekilde yapmışsın daha temiz kesimler yaparsan senin açından daha gerçekçi bir görüntü elde edebilirsin... emeğine sağlık kolay gelsin... iyi yolda ilerliyorsun.

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅
zürefayı güzel yapmışsın ama kafasınıtvden cıkartırken tv ekranını tam düz kesememişsin yada başka bir şekilde yapmışsın daha temiz kesimler yaparsan senin açından daha gerçekçi bir görüntü elde edebilirsin... emeğine sağlık kolay gelsin... iyi yolda ilerliyorsun.
teşekkürler :smile:

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışmaların olmasın arağmen bence gayet başarılı.umarım daha iyi olursun

terskelebek

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.ben son sınıf öğrencisiyim bu dönem mezuniyet projem var.

müzik cd kapağı,müzik cd tanıtım kitapçığı,müzik cd üzeri sticker.

çalışmaya başladım ama bu cd ve cd kapağı boyutlarından pek emin deilim.bu işe çokta önem veriorum eksiksiz ve kusursuz olmasını istiyorum.

eğer bu boyutlar hakkında net bir bilginiz var benimle paylaşır mısınız?

şimdiden teşekkür ederim :)

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Muhakkakki alıcı gözle bakanlar -(alıcıdan kastım) profesyonel-bir takım hatalar bulacaklardır.Ama benim fikrim,başlangıç için çok güzel çalışmalar olmuş.Umarım ardı da iyi olur...

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅

çalışmaya başladım ama bu cd ve cd kapağı boyutlarından pek emin deilim.bu işe çokta önem veriorum eksiksiz ve kusursuz olmasını istiyorum.

keşke yardımcı olabilseydim ama ben senden de yeniyim araştırıp söylerdim ama gerçekliğinden emin olamam o yuzden burda profesyonel arkadaşlar yardım etsin :smile:

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️

konu acıp yardım almayı denesenız arkadasın actıgı konuyla ne alakası var sızın ıstegınızın anlayamadım...

calısmalara gelınce bence ılk denemeler olması ıtıbarıyle gayet basarılı dahada iyi olacagına ınanıyorum ...kolay gelsın...