Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar ilk denemelerim yorumlarınızı bekliyorum

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
bende hayvanların degısık konumlarda bırlestırılmesı edıtlenmesı pek zevk vermıyor ama arkadasımız bı yerlerden gorup kendınce çalışmış ellere sağlık ama kendını daha başka yönlerde geliştir. bende kaplanın patiside yansısaydı gayet başarılı diyecektım ellere sağlık yinede

ezells

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş başarılar.

bende hayvanların degısık konumlarda bırlestırılmesı edıtlenmesı pek zevk vermıyor ama arkadasımız bı yerlerden gorup kendınce çalışmış ellere sağlık ama kendını daha başka yönlerde geliştir. bende kaplanın patiside yansısaydı gayet başarılı diyecektım ellere sağlık yinede
çok teşekkürler arkadaşlar öğrenmeye çalışıyorum

dikkate alıcam zaten bunlar denemeydi :)

cebrinefs

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar.ben son sınıf öğrencisiyim bu dönem mezuniyet projem var.

müzik cd kapağı,müzik cd tanıtım kitapçığı,müzik cd üzeri sticker.

çalışmaya başladım ama bu cd ve cd kapağı boyutlarından pek emin deilim.bu işe çokta önem veriorum eksiksiz ve kusursuz olmasını istiyorum.

eğer bu boyutlar hakkında net bir bilginiz var benimle paylaşır mısınız?

şimdiden teşekkür ederim :)

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 sanırsam burada aradığını bulabilirsin . Hazır çalışmalarda var ..

Moderatör tarafında düzenlendi:

muratayan

🌱Yeni Üye🌱
kirpinin kuyruğu olmaz bide 4 bacaklıdır burdaki kuyruk fare kuyruğu ve 2 bacak var :)

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk resmde biraz dekupe hataları var ama bende kediye bayıldım:D hevesini kırmak istemem iş war sende devam:D:D kolay gelsin..:angel:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlki çok hoşuma gitti. Tebrik ediyorum. Bence geliştirmeye çok müsait bir yeteneğiniz olmalı.