Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkadaşlar ilk logo çalışmam inşt ve mimarlık bürosuna

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sağolun arkadaşlar sizin eleştirilerinize ihtiyacım vardı hatalarımı daha rahat görüyorum artık

nishan

🌱Yeni Üye🌱
uğraşırsan daha iyi sonuçlara ulaşırsın. ilk defa için çok çok olumsuz değil ama cahit hocanın dediğine katılıorum. Orijinal tarafı eksik... kolay gelsin

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logoların güzel olmuş dersem yalan söyleyip seni yanıltmış olurum en alttaki elips ve kare içerisine çalıştıklarının üzerinde yoğunlaş derim ben.... başarılar

Logoların güzel olmuş dersem seni yanlış yönlendirmiş olurum ama en alttan ikisi üzerinde biraz daha çalış....başarılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

yanaro

🌱Yeni Üye🌱
Fontları alıp yeni bir düzenleme yapmışsın, logo diye adlandırdığın görsellerin hiçbir orjinal tarafı yok. Logo tasarımına ilk defa başladığını söylüyorsun, logo tasarımı ilk anından son anına kadar yoğun bir düşünsel aktivite demektir. logolarına baktığımda orjinalliği yakalama kaygısı göremedim. Logo tasarımı bir takım dijital fontları alıp onları bir kaç eklentiyle süslemek değildir. gerektiğinde sen yeni bir font üreteceksin veya fontlara hiç girmeden biçimlerle oluşturacaksın.

hocam bu iletindeki kırmızı ile belirttiğim cümleler bu forumun girişine koyulmalı herhalde grafik sanatının en kısa ve öz açıklaması... teşekkür ediyorum:alkis:

savas_as_as

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence biraz daha kendine özgü bişiler yap baska seylerden esinlenme ;)

albatros_06_ank

🌱Yeni Üye🌱
Bence DÜnya FİgÜrÜ Olan Üzerİnde ÇaliŞmalisin Ama VektÖrel Bİr Çİzİm Yerİne
Resİmsel Bİr Taslak Kullansaniz Daha İyİ Ola Bİlİr

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk yapılan çalışmadan en alttaki elips şeklinde olanı beğendim ben de içlerinden. bunu geliştirmek daha sade,düzenli,derli toplu olacak gibime geliyor

kolaylıklar dilerim
iyi çalışmalar

SEMİHA

🌱Yeni Üye🌱
6. Sıradaki logo çalışmanızın üzerinde biraz daha yoğunlaşabilirsiniz bence birde marka sembolünü kullanmayı unutmuşsunuz sanırım birinde var birinde yok