Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ilk logo çalışmam inşt ve mimarlık bürosuna
uğraşırsan daha iyi sonuçlara ulaşırsın. ilk defa için çok çok olumsuz değil ama cahit hocanın dediğine katılıorum. Orijinal tarafı eksik... kolay gelsin
Logoların güzel olmuş dersem yalan söyleyip seni yanıltmış olurum en alttaki elips ve kare içerisine çalıştıklarının üzerinde yoğunlaş derim ben.... başarılar
Logoların güzel olmuş dersem seni yanlış yönlendirmiş olurum ama en alttan ikisi üzerinde biraz daha çalış....başarılar
Fontları alıp yeni bir düzenleme yapmışsın, logo diye adlandırdığın görsellerin hiçbir orjinal tarafı yok. Logo tasarımına ilk defa başladığını söylüyorsun, logo tasarımı ilk anından son anına kadar yoğun bir düşünsel aktivite demektir. logolarına baktığımda orjinalliği yakalama kaygısı göremedim. Logo tasarımı bir takım dijital fontları alıp onları bir kaç eklentiyle süslemek değildir. gerektiğinde sen yeni bir font üreteceksin veya fontlara hiç girmeden biçimlerle oluşturacaksın.
hocam bu iletindeki kırmızı ile belirttiğim cümleler bu forumun girişine koyulmalı herhalde grafik sanatının en kısa ve öz açıklaması... teşekkür ediyorum:alkis:
ilk yapılan çalışmadan en alttaki elips şeklinde olanı beğendim ben de içlerinden. bunu geliştirmek daha sade,düzenli,derli toplu olacak gibime geliyor
6. Sıradaki logo çalışmanızın üzerinde biraz daha yoğunlaşabilirsiniz bence birde marka sembolünü kullanmayı unutmuşsunuz sanırım birinde var birinde yok