Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar logo çalışması yaptım, öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum
hepsi gerçekten guzelolmuş ama mermer işine bence 2. logo ve en sondaki daha yatkın olarak göruyorum. hata en sondaki nin altındaki gri yere bi çatlamış mermer koysan veya oraya çatlama efekti versen daha hoş olur kanımca tşkler
logo olustururken akılda kalıcı kolay ve cabuk anlaşılabilir olması, bir cok platformda uygulanabilir olması ( kartvizit - web - basılı medya vs ) vb bir cok etken daha gerekli. ben yukardaki çalışmaların hepsini begendim ama firmanın logo sahibinin yani sektorunun, ekonomik ve musteri hedef kitle cevresinin hangisi işe yarar bilmiyorum. Sadece klass duruyor diye bir logo secilmez mesela shell - bp vb cok bilinen logolar klassss tanımının yanına bile yaklaşamazken bilininirlik ve tanınma anlamında inanılmaz basarılılardır. Düşünelim bakalim niye olabilir )
alttan son üçü daha güzel bunlardan birini seçmelisin aslında müşteriye bu kadar seçenek sunmasan daha ii olurr arkadasım gösterceksende son üçünü göster ama en güzelini sorarsan sonuncusu daha güzel olmuss