Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar logo yapılışı için yardım...

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sizden bir ricam olacak.

Aşağıda gördüğünüz 2 adet logonun etrafındaki siyah şeritlerin nasıl uygulandığını soracaktım.

Herhangi bir yazının etrafına o şeridi nasıl çekerim Photoshop'dan. Özellikle Photoshop'dan.

Blending Options - Stroke menüsünden denedim ama olmuyor. Şimdiden teşekkürler...

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
.................................

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
layerin üzerine sağ tıkladıktan sonra açılan bencerede layer style butonuna tıkladıktan sonra yapman gereken ayarlar orada mevcut karar sana kalmış ayarları yapmak için

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
pen tool ile yapabilirsiniz... pen tool ile path yolu çizdikten sonra yeni layer açıyorsunuz, daha sonra brush options gelip 3-5 px kadar brush ayarları yapıyorsunuz... tekrar pen tool aldıktan sonra maus üzerine sağ tuşu tıklayinca Stroke patsh seçiyoruz

strwbry

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Blending Options - Stroke menüsünden yapmak için o siyah çizgilerden önce seçip ayrı bir layer haline getirmen gerek. Bu şekilde mi denedin de olmadı merak ettim? Çünkü olmaması düşük bi ihtimal.

mervis

🌱Yeni Üye🌱
ben o kadar tecrübeli değilim ama bir de şunu dene o yazıları tek layer haline getir ve stroke ama outside olsun ve 3-5 px olsun sonra stroke olan layeri alta yazı layerini üste getir unutma yazıları tek layer yap

Son düzenleme:

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 arkadaşım yazılarını yaz
2 blending option mode ye gir
3 stroke beyaz ver
4sonra layerleri birleştir
5 blending optiona tekrar gir
6 son olarak siyah stroke ver
bitti

zamanım yok yoksa resimnli anlatırdım

Moderatör tarafında düzenlendi:

graphicer01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D arkadaşa yardım ettiğiniz ve bende bişeyler kaptım teşekkürler....:D

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler arkadaşlar. hepsini deneyecem tek tek. şehir dışındaydım bu saatte girebildim :) umarım olur, müşterim böyle bi çalışma istedi benden. bilirsiniz hayır deme hakkımız, özelliklede elimiz mahkumsa bazı şeylere olamıyor maalesef :(

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
shixo1 dediklerini yaptım ama etraftaki çizgiler fontun her tarafını yani iç taraflarınıda sarıyor stroke özelliği gibi. yazının etrafındaki çıkıntılara göre şekil alacak şekilde sadece etrafını saracak çizgilerin nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorum. bakıldığında kolay gibi duruyor ama bi türlü çıkamadım işin içinden.

önerilerinizi bekliyorum. yardımcı olmak isteyen ve olacaklara sevgiler saygılar.

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
yanlış yapmışsın gibi geliyor bana shixo1 doğru yazmış
kontrol edildi onaylandı...
sadece ufak bir ayrıntı şayet yazın tekse stroke verip duplicate yap sonra layerleri birleştir...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
layer style stroke bölümünde position kısmı "outside" mı bi kontrol et..

shixo1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
answersaray dediği gibi stroke outside center veya inside değilmi diye kontrol et

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
yardımcı olur umarım..

ders.jpg

G_55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
inanın arkadaşlar bütün söylenenleri doğru bi şekilde uyguladım. artt-izz arkadaşım çok çok saol resimli anlatıp uğraşmışsın. o örnek üstünden daha güzel anlatabilirim. çünkü oda istediğim gibi olmadı. çünkü artt-izz arkadaşın resmindeki güllüoğlu yazısının g-ü-o-ğ-u harflerinin içi storke özelliği yüzünden dolmuş şekilde. ben bu tasarımı M&D yazmak için kullanacam. ve konuyu açarken paylaştığım resimdeki güllüoğlu yazısının altında yazan şeylerin yerinede collection yazacağım.

uzun lafın kısası çok teşekkür ederim cvp yazanlara ama maalesef söylediğiniz yöntemler olmuyor istediğim gibi. kesin yöntemi vardır. tekrar yardım istiyorum son defa. saygılar sevgiler teşekkürler tekrar.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
stroke yapıp dolmamasını istediğin yerleri de pen tool ile çizeceksin o zman