Resim Nasıl Ekleniyor Bi bilgisi olan söylerse sevinirim :/
ozgurdk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Kas 2012 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 11 Ara 2012 #1 Resim Nasıl Ekleniyor Bi bilgisi olan söylerse sevinirim :/
aresrisus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 287 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrecetiner.com.tr 11 Ara 2012 #2 file > open ya da ctrl + o yap açılan pencereden resmi seç. Başka bir şey soruyorsan yardımcı oluruz ??
file > open ya da ctrl + o yap açılan pencereden resmi seç. Başka bir şey soruyorsan yardımcı oluruz ??
ozgurdk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Kas 2012 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 12 Ara 2012 #3 aresrisus' Alıntı: file > open ya da ctrl + o yap açılan pencereden resmi seç. Başka bir şey soruyorsan yardımcı oluruz ?? Genişletmek için tıkla ... dostum photoshopta değil siteye resim nasıl eklicem bu siteye photoshopta yaptığım bi resmi nasıl eklicem
aresrisus' Alıntı: file > open ya da ctrl + o yap açılan pencereden resmi seç. Başka bir şey soruyorsan yardımcı oluruz ?? Genişletmek için tıkla ... dostum photoshopta değil siteye resim nasıl eklicem bu siteye photoshopta yaptığım bi resmi nasıl eklicem
ozgurdk 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 19 Kas 2012 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 12 Ara 2012 #4 Çözdüm olayı dostum sağolasın
aresrisus 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 25 Eyl 2012 Mesajlar 287 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.emrecetiner.com.tr 12 Ara 2012 #5 photoshop başlığı altında açınca aklıma bir tek o geldi