Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar sadece bir kere dinleyin sonra adminler konuyu silebilirler

bychokshen

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben sizlerle birşey danışmak istiyorum. Ben egede elektronik haberleşmede okuyorum(2 yıllık). Elektrik elektronik bölümünden mezunum ama resim konusunda yeteneğim var ve ilerde grafik işiyle uğraşmak istiyorum. Kurs buldum ama daha görüşmedim bemar kariyer okulunda grafik tasarımı eğitimi var sizce ben 2 yıllığı bitirmeden direk o kursa gitsem sonra 4 yıl açıköğretim yapsam iş imkanım nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum :)

eboola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
biraz fazla zaman alır ama, bence ikisini birlikte götürmeye bak. bu olay, eldeki kuş teldeki kuş olayına benzer.. elindekini kaçırma bence..

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
biraz fazla zaman alır ama, bence ikisini birlikte götürmeye bak. bu olay, eldeki kuş teldeki kuş olayına benzer.. elindekini kaçırma bence..

bende sonuna kadar aynı görüşteyim dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma... bi geçen zaman bide kaçan fırsat (gerçi fırsat belli olmaz geri gelir :D) bi daha geri gelmez... demem o ki okumayı elden bırakma inşallah hayırlı düzgün bir iş sahibi olursun ilerde...

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
içindeki çocucğun sesini dinle. ikisi beraber yorulacağına birini seç oraya yonel, her işi yaparız abi olma bence...

bychokshen

🌱Yeni Üye🌱
izmir çankayada olması lazım ben fikrimi değiştirdim ygs ye gircem sınavsız geçiş denicem gene eğer grafik tasarımı tutarsa grafik tasarımına gircem yorumlarınız için teşekkürler :)

mecityilmaz

🌟Usta Tasarımcı🌟
kardeşim şu anda makine üreten bir firmanın tek başıma tasarım işlerine bakıyorum.. ben nasıl geliştim diye sorucak olursanda hırs yaptım inat ettim tasarım bölümü okumadım ünv bilgisayar progr. bitirdim şimdi açıktan işletme okuyorum ama tasarım işi yapıyorum .. ama şunu unutma herkes tasarımcı ve herkes grafiker türkiyede .. aklını kullanırsan fikirlerim çok sivri ve ince diosan hayal gücüm geniş diosan tamam gir bu işe ama 2 yıllık okulunuda yakma .. bana kalırsa önce bi meslek sahibi ol ondan sonra tasarım hobi olarak geliştirirsin baktın ki yapıosun internetten freelance işler falan derken kendini geliştirirsin .. resim yapma yeteneğin varsada atölye açarsın eğitmen belgesi alıp eğitmen olursun .. :)