Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Sizce Hangi Logo Kullanılmalı?

uzfeyzi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.byajas.com
güzel ama

Güzel bir çalışma ancak! logoda arka fon sade olsa , ism elma ile birleştirerek denesen iyi olur.

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
böyle logo denilmez arkadaşım banner andırıyor bana bi daha yeni ısırmış elma vektör çizmelisin ve yazı tipi değişikli kullan 5 tane farklı çalışmalısın arka fon hiç alakası olmaz düzgün sade olursa daha güzel olur eline sağlık

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
o background u sen yapmış olsaydın at üstündekileri al background u bas herhangi bi yere cillop gibi derdim ama senin yapmadığında çok açık birader :) logo dediğiniz şeyde zaten fotoğraf kullanılmasına aşırı derecede karşıyım o elma çok kelalaka kalmış bu yüzden, kendiniz uğraşsanız çizseniz bence daha başarılı olacaktır, background u da kaldırıp birde font u değiştirdiniz mi olabilir bu iş :) yani logo demek için köklü bir değişiklik gerekli gibi.

cristianosman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok karmaşık bir logo bence ama tabi artıq baskıya gidecekse şansın bol olsun

nirvana33

🌱Yeni Üye🌱
Kesinlikle ürkütücü derecede olmamış.Logonun amacını araştırırsan iyi olur.Çalışmada anlaşılmıycak diye elma koyup iyice boğmussun.Daha etkili sonuç için sadeleştirmeye git bence....

esenkaya

🌱Yeni Üye🌱
Turkuaz rengi uygun gelebilir diye düşünüyorum

ksatriya

🌱Yeni Üye🌱
Kusura bakma lütfen ama bunun logo ile yakından uzaktan pek bi alakası yok anladığım kadarıyla çok fazla amatörsün bu işte. Logo tasarımı yapacaksan eğer bitmap'lerden uzak durup yaratıcılığını vektörel olarak ortaya koymalısın. iyi çalışmalar...