Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaslar x4 te kesim çizgisi acil

antioch

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.serdarreklam.com
Degerli Arkadaslar ben corelde henüz yeni sayılırım benim sorunum kesim cizgileri sp-540 bas-kes digital baskımakinasın da basıp-ve kesim yapabilmemiz icin x4 te kesim cizgisini nasıl yapıyoruz yani ben bi 40 cm çapında daire seklinde bayrak yaptım ve bunu 39 cm çapında kestirmem lazım acaba ayrıntılı bir şekilde anlatacak bir arkadasımız varsa simdiden çok tesekkürler.

Son düzenleme:

antioch

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.serdarreklam.com
Sen onları yazacagına cevabı yazsaydın ya daha makbule gecerdi bence bidahada ugrasmaz acmazdık konu felan

Mehmet NAS

♾️Grafik Gurusu♾️

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
corel renk paletinden

Sen onları yazacagına cevabı yazsaydın ya daha makbule gecerdi bence bidahada ugrasmaz acmazdık konu felan

corel renk paletinde custom altta outline peni tıkla çıkan rengin üstüne gel other seçeneğini tıkla renk paleti açılacaktır palettes e gel oradan altta açılacak pencerede user's palettese gel custom spot colorsda CutPath rengi vardır onu renk paletine ekle yani add to palette yap bu baskes kesim çizgisi için renktir coreli kapatmadan önce tools menüsünden save settings as default yaparsan bu renk hep palette kalacaktır yoksa her açılışta aynı işlemi yaparsın ayrıca forum kurallarına bir göz at:
https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟

hem size arama yapın derken hemde gerekli bilginin veridiği link i verdim cevabı iyi okusaydınız anlardınız.

antioch

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.serdarreklam.com
tmm kardes kusura bakma sadece ben bu forumların içinde kayboluyorum da geriliyorum yani sende öle yazınca zaten 1 sattirde ben arama yaptım bulmayıncada actık konuyu işte napalım işte acemilik dayı özür bide sen öle yazınca beynimdeki kan fokurdadı :D hakkını helal et