Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaslar Yardımcı Olabilirmisnz?

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
1vugw.jpg

Bu resimdeki logonun bana vektörel olarak cıkarabilirmisnz cıkarırsanız cok teşekkür ederim arkadaşlar :angel:

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanat yönetmeninin bunu çizememesi normalmidir?
İnanın bilmediğim için soruyorum...

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Sanat yönetmeni degilim sımdı düzelttim 16 yasındayım amatör olarak yapıyorum almasına alıyorum fakat logo kücük oldugundan tasarımım büyük o yüzden bozuluyor anlatabildimmi?

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Eh bir öğrenci olarak kendine bir ödev verip logoyu vektörel bir programda çizmeyi dene istersen. Tabii ki bu resmin üzerinden.

Nasıl mı?

İşte size forum ve içindeki dersler. Biraz karıştırırsanız işinize yarayacak çok şey bulacaksınız.

Kolay gelsin.

Surion

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar araştır et vs. demişsiniz ama adam zaten bunun için burada ? yani dalga geçmek ya da üstünlük taslamak yerine bi link vs. ile dersleri ya da bakması gereken alanı söyleseniz daha güzel olmaz mıydı? üstelik bende merak etmekteyim, acaba bu konuda yardım edebilecek biri var mı ?

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar araştır et vs. demişsiniz ama adam zaten bunun için burada ? yani dalga geçmek ya da üstünlük taslamak yerine bi link vs. ile dersleri ya da bakması gereken alanı söyleseniz daha güzel olmaz mıydı? üstelik bende merak etmekteyim, acaba bu konuda yardım edebilecek biri var mı ?

Link falan istemiyor arkadaş oradaki logoyu bana çizer misiniz diyor.

Hadi nerkes alay ediyor üstünlük taslıyor, sen neden yardım etmiyorsun. o zaman senin de onlardan bi farkın yok.

Surion

🌱Yeni Üye🌱
Link falan istemiyor arkadaş oradaki logoyu bana çizer misiniz diyor.

Hadi nerkes alay ediyor üstünlük taslıyor, sen neden yardım etmiyorsun. o zaman senin de onlardan bi farkın yok.

dostum bende konuyu merak ettiğimi ve bilmediğimi söyledim dikkat edersen :) yani otomatikmen bende öğrenmek istiyorum, bilsem paylaşırdım.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk üye olurken meslek kısmındaki grafiker şıkkını işaretlemek bu kadar kolay olmasa gerek.

Surion

🌱Yeni Üye🌱
İlk üye olurken meslek kısmındaki grafiker şıkkını işaretlemek bu kadar kolay olmasa gerek.

haklısında böyle kinle saldırmanın manası neyse artık... üstelik " hala öğrenmeye çabalayan bir grafiker" diye bi seçenek olsaydı keşke. Sanki tüm grafikerler dünyadaki tüm tasarım programlarına %100 hakimmiş gibi düşünmekte ayrı bir mevzu. Neyse, iyi çalışmalar, bol yardımsever huylar.

UkeLa_ChoCuK

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.facebook.com
haklısında böyle kinle saldırmanın manası neyse artık... üstelik " hala öğrenmeye çabalayan bir grafiker" diye bi seçenek olsaydı keşke. Sanki tüm grafikerler dünyadaki tüm tasarım programlarına %100 hakimmiş gibi düşünmekte ayrı bir mevzu. Neyse, iyi çalışmalar, bol yardımsever huylar.

Öğrenci (Grafik) veya Grafiker Yrd. şıkları " Öğrenmeye çabalayan Grafiker " kavramını anlatmaya yeterlidir bence... Neyse konu bu değil, Burda birçok grafiker hayır kurumu muamelesi görmekten yakınıyor... 2 çizgi çek bi renk at mesleğimiz bu kadar basit görünüyor uzaktan bakınca...
Forumlarda arama yaparak istenilen derslere kolaylıkla ulaşılabilir, emin olun "Bana bunu çizin" diye konu açmaktan çok daha kolay "Arama yapmak"...

Surion

🌱Yeni Üye🌱
Öğrenci (Grafik) veya Grafiker Yrd. şıkları " Öğrenmeye çabalayan Grafiker " kavramını anlatmaya yeterlidir bence... Neyse konu bu değil, Burda birçok grafiker hayır kurumu muamelesi görmekten yakınıyor... 2 çizgi çek bi renk at mesleğimiz bu kadar basit görünüyor uzaktan bakınca...
Forumlarda arama yaparak istenilen derslere kolaylıkla ulaşılabilir, emin olun "Bana bunu çizin" diye konu açmaktan çok daha kolay "Arama yapmak"...

Dostum haklısın, "bana bunu çizin" kavramı kötü. Daha sonradan dikkat ettim zaten böyle yazıldığına. Bu arada rütbe ile ilgili uyarı için eyvallah, değiştirilebiliyorsa değiştireceğim hemen, neyse iyi çalışmalar.

tnrhbk37

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.thgrafik.com
Tamam ben cizdim logoyu uzatmaya gerek yok alay ediyolarmış alay edilecek bir konu yok yardımcı olurmusunuz dedim kendinizi bişey sananlara diyorum...