Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Yardımınız Gerek

patienitian

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle herkese merhabalar... bende kendıme ekledıgım resım gıbı bır montaj yapmak ıstıyorum tabı bıraz eksık olmus bu resım ama daha ıyısını yapmayada calısabılırım ne yapmam gerek yardımlarını beklıorum tesekkurler

Benzer konular

ozgurdk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum internetten photoshop action indir resimlerin daha iyi ve kaliteli olacaktır :)

undersonic

🌱Yeni Üye🌱
profesyonel değilim ama iki önerim olabilir.birincisi kartlarda çok hata var(ortaları bış veya kırık nesneler gibi görünüyorlar), ikincisi ise resme açıkları kapatıcı efektler koy(hafif bir duman yada farklı fırçalarla bir keç darbe). Daha estetik duracağına düşünüyorum.

patienitian

🌱Yeni Üye🌱
anlamıosunuz kı dedıgımı bu remı ben yapmadım zaten bı arkadasım yapmış ben bunun aynını nasıl yaparım onu merak edıorum

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
En basit ve açıklayıcı yöntem olarak aynı şekilde elinizde 3-4 kart ile bu pozu çekinin daha sonrasında ''Photoshop'' program yardımıyla fotoğrafı açın onun üzerine internetten buldugunuz içeriğinde oyun kartlarının olduğu bir fotoğraf bulun,sonra o kartları dikkatli ve güzel bir şekilde ''mask'' layın ve orjinal yani sizin görüntünüzün olduğu fotoğrafa giydirin.Bu şekilde farklı farklı pozisyonlara kendinize göre yerleştirdikten sonra en son ve işin real yani yeterince orjinal gözükmesi için realistic ''color correction'' yapın + bunun yanında internetten bulup seçtiğiniz oyun kartlarının olduğu fotoğrafıda dikkatli seçmenizi öneririm kartlara vuran ışık ve sizin ışığınızın açılarının aynı olmasına dikkat edin.

grafikcolor

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle photoshop tekniklerini az çok bildiğini varsayarak yazıyorum. bilalbulut'un dediği gibi önce elinde kartlarla bir fotoğraf çektir. Fotoğrafın arkaplanını temiz kesebilmek için fontta tek renk kullanman iyi olur. Fotoğrafı photoshopta kesersin. Arkaplana internetten "grunge" dedikleri kağıt tiplerinden araştırıp eklersen daha hoş olur. Daha sonra çeşitli oyun kartlarını ekrana yerleştirip en basit yöntemle klavyeden "ctrl" tuşuna basarak çeşitli şekillerde eğebilir, derinlik verebilirsin. Kartların bir kısmını bu şekilde eğ, bük bir kısmını ise döndür. Bu kartlara aşağı doğru düşüyormuş etkisi vermek için Filter menüsünden blur - motion blur seçeneğini uygula. En sonunda ekrandaki tüm görselleri birleştirip üst, alt ve yanlardan siyah girinti yapar, bunun layer tipini ise "multiply" yaparsın. Tabi bu anlattıklarım karışık geldi dersen bunu video dersle anlatmak gerekir zannediyorum.