Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlık Sitesi Taslağım

• Konbuyu başlatan energy_explode
  • Başlangıç tarihi
E

energy_explode

Guest
arkadaşlar bir arkadaşlık sitesi web arayüzü yapmaya çalışıyorum ilk çalışma sonucu çıkan görseli beğeninize sunmak istedim öneri ve eleştirileriniz benim için önemli . şimdiden öneri ve eleştiriler için teşekkür ederim

arkadasliksitesi3.png

Benzer konular

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Açık konuşmak gerekirse bende pek fazla arkadaşlık sitesi izlenimi uyandırmadı ... *******esinlenmen için tavsiyem ;)

E

energy_explode

Guest
bu aralar sıkıntı çekiyorum dostum yaptığım şeyleri beğenmiyorum ve beğenilebilecek çalışmalar çıkartamıyorum = ) dinlenmem gerek sanırım. sağol başlığıda yanlış yazmışım partner sitesi olacaktı

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu saptırmak istemem ama ben olsam böyle bir çalışma yapmam.Sizinde yapmamanızı tavsiye ederim.Bazı değerlerimizin korunmasında her vatandaş gibi bizlerin de tavrımızı koymamız gerekmez mi sizce.

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
Diğer yaptıgın çalışmaları göz önünde bulundurarak yaptım aslında bu yorumu.Bencede bir kaç gün dinlenmek hayal dünyana fromat atmana yardımcı olacaktır :) aslıdan patner sitelerin yayın konsepti belli oldugu için seksiliği ön plana cıkarman gerekir siyah backgroun yerien farklı renkerl kullanarak ...

Nihat bey farklı bir görüş açısı tartışılır aslında profesyonellik mi yoksa değerler mi?

farklı bir forum başlığında seviyeli bir şekilde fikir alış verişi beyan edilebiilinir aslında

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bazı durumlarda değerler adına profesyonelliği bir kenara bırakmak gerekir diye düşünüyorum.

Tabi ki başka bir konu başlığı altında tartışılabilir.Memnuniyetle.

E

energy_explode

Guest
nihat dostum kısmi olarak sana katılıyorum ancak sahsi düşüncemdir ki bazen tasarımda sınırsızlıktan yanayım :) . el_chanco dostum dinlenmek iyi gelecektir bence de :) kısa bir mola vereyim zihinsel sürecime :) bu arada hayali bir tasarımım için baslık açtım o tasarımıda değerlendirirseniz memnunluk duyarım.

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
Türkiye partner olayına bende karşıyım arkadaşlık sitesinden başka herşeyi çağtıştırabilir.
Farklı bir kulvarın güzel bir ürünü olabilir.ellerine sağlık ama böyle konulara tavrını koy ve karışma bence.

E

energy_explode

Guest
eleştirileri dikkate alacağım arkadaşlar teşekkür ederim :)