Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkoz organik

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkese iyi çalışmalar:)

arkozlogo.jpg

Benzer konular

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık fakat baştan yeni bir logo çalış derim..

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
emeğine sağlık fakat baştan yeni bir logo çalış derim..

yorumun için teşekkürler neden baştan bir logo çalışmam gerektiğini söylersen yorumunun içi daha dolu olur. eleştirirken sebep sonuç gibi durumları dikkate alalım.

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
organık yazısı we o yapraklar belkı klasık bı dusunce ama cook hos gorunuyor...
arkozun a kısmındakı o kalabalıgı bıraz azalt derım..
bırde calısma 3 renk degıl 2 renk olsun, mavı rengı kaldır bence... her ıs ıcın 3 renk masrafı cook gelıyor musterıye...
yınede guzel olmus elınıze sağlık...
kolay gelsın...

günce1

🌱Yeni Üye🌱
ben cok beğendim ya :S yeşil doğanın renğidir çok uyumlu olmus konuyla... renk konusunda kurbaa haklı olabilir emeğine saqlık

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
baştan daha güzel bir logo yapabilirsin biraz daha kafanı yor uğraşılmamış gibi duruyor

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
baştan daha güzel bir logo yapabilirsin biraz daha kafanı yor uğraşılmamış gibi duruyor

eleştirileriniz çokta yapıcı değil sanki aykırı yorum yapıp dikkat çekmek istiyorsunuz gibi bi izlenim var. ben bu logoyla yeteri kadar uğraştım. iyi çalışmalar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bazen küçücük bir detay çalışmayı çok sıradanlaştırıyor.
Örneğin ;
Sol üst taraftaki küçük karenin içindeki yıldız ve A harfinin farklı renklere bölünmüş hali.
Şunu deneseniz nasıl durur acaba ;
Sol üstteki kare içindeki yıldızı yok edin,Büyük kareyi de A harfine paralel olarak kesin.A harfi tek renkte ve bir bütün olarak kullanılsın.

Emeğinize sağlık diyor, kolaylıklar diliyorum.

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bakın ben çok kaba konusmak istemiyorum ve ben yaptığım işlerden o kadar eminim ki. Burada yaptığım çalışmaları paylaşmamın tek sebebi fikirden daha çok yeni başlayanlara yardım etmek. Bu işi "tasarımcılığı•grafikerliği" öğretmek fikir sunmak!.
Ve sizin bu logonuza gelince. 1.si A'r'Koz derken buradaki 'r' harfi sıkıntı kötü yani. 2.si organik diyosunuz ama kullandığınz font çok kaba yani hele birde 'A' harfini bölmüssünüz resmen inşaat firması gibi olmus yani alttaki organik yazısı olmasa bir inşaat firması yani ve + olarak matbaa baskısında da sıkıntı yaratır.
"YETERİNCE BAŞTAN YAPMANIZ İÇİN NEDEN" !!
Kolay gele..

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
bakın ben çok kaba konusmak istemiyorum ve ben yaptığım işlerden o kadar eminim ki. Burada yaptığım çalışmaları paylaşmamın tek sebebi fikirden daha çok yeni başlayanlara yardım etmek. Bu işi "tasarımcılığı•grafikerliği" öğretmek fikir sunmak!.
Ve sizin bu logonuza gelince. 1.si A'r'Koz derken buradaki 'r' harfi sıkıntı kötü yani. 2.si organik diyosunuz ama kullandığınz font çok kaba yani hele birde 'A' harfini bölmüssünüz resmen inşaat firması gibi olmus yani alttaki organik yazısı olmasa bir inşaat firması yani ve + olarak matbaa baskısında da sıkıntı yaratır.
"YETERİNCE BAŞTAN YAPMANIZ İÇİN NEDEN" !!
Kolay gele..

kaba konuşmaya zaten gerek yok. siz yaptığınız işlerden çok emin olabilirsiniz bende emini, kişilerin tecrübesi nedir ne kadardı önce bunu bilip saygı duymak lazım. ayrıca yeni başlayan biri değil tepeden yorumlara hiç açık değilim iş tecrübem ve bu işte yeteri kadar profesyonel bir bakış açım var. sizin bu logonuza gelince diye bi tabir kullanmışsınız hiç hoş değil önce yorum yapmayı öğrenin sonra fikir verin. ayrıca bu firma inşaat firması organik tarım bi şirketin bir kolu doğru tespit etmişsiniz fakat yanlış yorumlamışsınız. Son olarak sizin bana bu logoyu baştan yap diye bi tavrınız olamaz size bu hakkı vermiyorum. byyy

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:D:D:D:D tamam tamam yakından takip edin ;)

coldfirexx

🌱Yeni Üye🌱
Ben beğenmedim neden beğenmediğim konusunda açıklama yapmak istemiyorum ilk gördüğümde o düşünce oluştu.

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bende oyle dedim zaten benim yaptığım işleri yakından takip edin ki bir şeyler öğrenin ;)

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
tartısma nedenınız nedır acaba? sızın daha guzel ısler yapabılıyor olmanız mı? Yaptıgınızın yorumdan zıyade bı elestırı olması ve logo sahıbının kabul etmemesıne rağmen ısrarla "-olmamıs, bastan yap" dıye baskı yapmanız ama sozunuzu gecırememenız mı?
bu tartısmanın nedenı nedır?
gercekten cook hayret verıcı bır durum...
yorumunuzu yapıp cekılınız lutfen, kımsenın ısını kendı ıslerınızle kıyaslayıp kucumsemeye calısmayınız.
kolay gelsın

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
tartısma nedenınız nedır acaba? sızın daha guzel ısler yapabılıyor olmanız mı? Yaptıgınızın yorumdan zıyade bı elestırı olması ve logo sahıbının kabul etmemesıne rağmen ısrarla "-olmamıs, bastan yap" dıye baskı yapmanız ama sozunuzu gecırememenız mı?
bu tartısmanın nedenı nedır?
gercekten cook hayret verıcı bır durum...
yorumunuzu yapıp cekılınız lutfen, kımsenın ısını kendı ıslerınızle kıyaslayıp kucumsemeye calısmayınız.
kolay gelsın

Duygularıma tekrar tekrar tercüman oldunuz kurbaa teşekkür ederim. arkadaşa tam olarak bunu sölemeye çalıştım ama ısrarla kendini bişi sanıyor. iyi çalışmalar

GİRİTLİ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben padişaha katılıyorum.... bence sen eleştiriyi kabul edemiyorsun hem madem eminsin o zamn nasıl olmuş diye danışma... benm fikrim cidden kötü olmuş hiçbir tasarım yok.... çok basit.

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben padişaha katılıyorum.... bence sen eleştiriyi kabul edemiyorsun hem madem eminsin o zamn nasıl olmuş diye danışma... benm fikrim cidden kötü olmuş hiçbir tasarım yok.... çok basit.

Madem öyle siz dönüp kendinize bi bakın eleştiri yapacak bi çalışmanız bile yok hatta hiç bişi yok. Serbest mesleğinizde Avukatlık sanırım. Size düşen birilerine katılarak fikir beyan etmek değil sarışın mantığıyla hareket etmeyiniz. kendi fikrinizi söyleyiniz.:party:

p_adisah

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Giritli" arkadaşım bana katıldığınız için teşekkür ederim =). Ve arkadaş da demeki yaptığı işlerde o kadar eminki danısma gereği duymamış demi :D. Herkes "siz" değil ! ;). Hayırlı işler :d

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Giritli" arkadaşım bana katıldığınız için teşekkür ederim =). Ve arkadaş da demeki yaptığı işlerde o kadar eminki danısma gereği duymamış demi :D. Herkes "siz" değil ! ;). Hayırlı işler :d

bu kadar tartışma yeterli siteyi boş yere meşgul etmeyelim. iyi çalışmalar. bunu sakın bir pes etme gibi algılamayın:party: