Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ARN Reklam logo çalışması

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence hiç birseyi aceleye getirmemelisin

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklısınız ama koordinatör öğretmenimin görmesi gerekti.o an için yapıldı ama asla öle kalmadı.hala üstünde çalışıyorum.

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
son halini merakla bekliyorum

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yakında grafikerler.net te:D :D :D

acar07

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) en kısa zamanda görürüz umarım

tasarlayanadam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burcu kardeş moralini bozmamak için yorum yapmıcam. Acele etme yavaş yavaş pişersin. Merdivenleri teker teker çıkmalısın.

ebru d

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım bence güzel duruyooo.bizler daha acemiyiz.öğrenceğimiz çok şey var.bu aşama için süper duruyo bnceeee....
kolay gelsin

dubster

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.emresecer.net
Yaptığın Çalışmalarda Font Seçimlerinde Kötü Karar Vermişsin.Ve İnternetten Bulduğun Resimlere Sadece Text Eklemişsin.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence hiçbiri olmamış

farklı bişeyler denemelisin

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Şevkin kırılmasın ama olmamış bencede. Hele "reklamcıya logo" başlığıyla açılan konulara bi başka gözle bakıyorum. Fakat bunlar bir eskiz çalışması gibi, gelişmemiş daha. Daha çok logo inceleyip daha çok çalışırsan çizgilerinin kendiliğinden değiştiğini ve geliştiğini göreceksin.

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yaptığın Çalışmalarda Font Seçimlerinde Kötü Karar Vermişsin.Ve İnternetten Bulduğun Resimlere Sadece Text Eklemişsin.

arkadaşım bu kadar kolay hüküm verne ben onların hepsini kendim yaptım istersen öğretirizde.hiç bir çalışmadan eklenti değildir.çalışalarım kötü olabilirler ama asla başka işlerden eklenti olamazlar.........................

burcu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Şevkin kırılmasın ama olmamış bencede. Hele "reklamcıya logo" başlığıyla açılan konulara bi başka gözle bakıyorum. Fakat bunlar bir eskiz çalışması gibi, gelişmemiş daha. Daha çok logo inceleyip daha çok çalışırsan çizgilerinin kendiliğinden değiştiğini ve geliştiğini göreceksin.

çalışıyorum teşekkürler..........

süleyman alkaya

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ARN reklkam için yaptığım logoçalışmaları okuldan iş olarak istediler.eğer beğinilirse kullanılacak.yorumlarınızı bekliyorum
69036752wd1.jpg

87381332ru1.jpg

34122509rq0.jpg

15234233lk6.jpg

Hangi okulda okuyorsunuz bilmiyorum ama çalışmalarınızı geliştirmek zorundasınız. Çünki... Yaptığınız logo çalışması bir reklam ajansı için. Kendini göstermeli. Biz buyuz demeli bence. Biraz daha gayret