Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arrial narrow yardım

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ben corel 11 kullanıyorum ve tekst toolu kullandığım zaman yazım hep Arial Narrow yazılsın istiyorum her seferğinde yazıp değiştirmektense ama ben options tan baya kurcaladım başaramadım acaba böyle birşey yapabilirmiyim corelde böyle bir özellik varmı.

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Toolbardan "A" (text) toolunu seçip Hiç bir yazı yazmadan.. Font listesinden Arial Narrow'u seçin.. Anında bir soru gelecek ekrana Paragraf Text ve Artistik Text ikisinide seçip okey diyin..

Artık hep Arial Narrow ile yazarsınız.

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sağol Onur baya işimi gördü hiç yoktan iyidir ama ben tam olarak anlatamamışım heralde senin dediğin yöntemle sadece çalıştığım o sayfada yazdığım tüm yazılar arial narrow olıyor bense corelde açtığım tüm yeni çalışma sayfalarında bu işlemi her seferinde yenilemeden arial narrowla yazmanın bir yolu varmı diye soruyorum acaba çok şeymi istiyorum yardımların için teşekkürler İyi çalışmalar.

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Arial narrow tercihi

Arkadaşlar ben corel 11 kullanıyorum ve tekst toolu kullandığım zaman yazım hep Arial Narrow yazılsın istiyorum her seferğinde yazıp değiştirmektense ama ben options tan baya kurcaladım başaramadım acaba böyle birşey yapabilirmiyim corelde böyle bir özellik varmı.

Tools / Options / Document / styles'e giriniz. Oradaki pencereden default artistic text ve default paragraph text te bulunan edit'ten yazı fontunu ayarlayın. Son olarak ta document'e girip değişiklikleri save yapın. Bundan sonraki bütün çalışmalarınızda istediğiniz yazı fontunu kullanabilirsiniz...

İyi çalışmalar...

coreldeniz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sağol Musdi yapmak istediğim tamda buydu teşekkürler