Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arrow Toolu bulamıyorum??

elvin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar Photoshopu yeni kullanmıyorum hatta ileri derecede bildiğimi sanıyorudm ama bir sitede Arrow tool ile bişeyler yapılmış ama ben Arrow toolu bulamadım:S yardmcı olursanız sevinirim.Herkese şimdiden teşekkürler..:disappoint:

Benzer konular

deren

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bıkac yerde bende gordum kısayol (v) yazıyordu sanırım move tool oluyor

serseriboy1331

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm arrow bir puling oluyor sanırım bende var ama photoshop içinde hiç göremedim arrow menüsünü

ben keybord short ve menüs içeriğine baktım inan arrow denen bişey yok ama tahmin ettiğim gibi o bir KPT dir nette bi arama yap KPT arrow eğer bulamaz isen ben yollayabilirim suan evdeki pc de yok iş yerinde var yarın getiririm :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Psd Dosyaları bölümünden taşındı.