Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arslaner İnşaat | emirhan ünal

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
İyi hacı kasma kendini daha. senin için problem yoksa benim için hiç yok. Devam çalışmalara

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Sen benim söylemek istediklerimi yanlış anladın arkadaşım :) Araştırmacısın, Yıllarını vermişsin bu işe belli.. Ben öğrenciyim ve ciddi anlamda en fazla 10 projem falan vardır. Çevremin geniş olmasından dolayı sağladım bu müşterileri.. Buradan bir iş beklemek için yüklemiyorum çalışmalarımı, sadece yaptığım şeyleri göstermek istiyorum.. ;Bu tasarım ile ilgili ise, İstekler doğrultusunda hareket ettim ve bütün sorumluluklardan bahsettim firma yetkililerine. Onlarda bikaç mail attıklarını söylediler. Devamı hakkında bi bilgim yok, benim için problem olamaz zaten.. İlgilendiğin için saol.

Semih Taneri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Buradan bir iş beklemek için yüklemiyorum çalışmalarımı, sadece yaptığım şeyleri göstermek istiyorum.

İyi de dostum, madem öyle diyorsun senin yaptığın çalışmaları görelim öyleyse.
Başkalarının emek verip günlerini harcadığı çalışmaları rengini değiştirerek, hatta bazısında onu bile değiştirmeden "ben yaptım" diye sergilediğin işler ne kadar senin?
Bunu hiç kendine sordun mu? Ne kadar senin?
Senin emek vermeden tırtıkladığın başkalarının çslışmalarını nasıl gönül rahatlığıyla "ben yaptım" diye övünerek sergileyebiliyorsun?

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Semih Taneri , eyw arkadaşım, abim. Bu işlerde baranbeyy gibi seninde benden daha bilgili olduğun kesin. Benim yaptığım pek fazla çalışmam yok, birçoğuda burada yüklü zaten.. Diğerlerini de konularımı incelersen görebilirsin.. Teşekkür ederim yorumun için, haklısın :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Semih Taneri , eyw arkadaşım, abim. Bu işlerde baranbeyy gibi seninde benden daha bilgili olduğun kesin. Benim yaptığım pek fazla çalışmam yok, birçoğuda burada yüklü zaten.. Diğerlerini de konularımı incelersen görebilirsin.. Teşekkür ederim yorumun için, haklısın :)

Semih Taneri'nin portfolyosuna bak ondan sonra kendi uslubuna sana yaklaşımına bak sonra aynaya bak bi kendinle yüzleş...