Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

artcut program folyo kesim için

can_reklammm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kolay Gelsin Artcut programı kullanıorum folyo kesimde fakat kesime gönderirken bi iki harfini yazıo sonra uzun bi çizgi atıo çalışmada felan görülmüo o çizgi her yönü denedim olmuo bilen varsaa aydınlatrsa sevinirim...

Hulya AKSAKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
makina okumuyor demekki ,kesime gönderirken makinaya yanlış birşey yapıyor sanırım
rengi okumuyor olabilir
yada çift çizgi ise okumamış olbilir
veyahut grup convertli falan olmalı yazılar aklıma gelenler bunlar umarım faydası olur

pusula55

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de de aynısı oluyo art cutta bi sorun mu var yoksa makinada mı sorun anlayamadım bu çin makinaları için kullanabileceğimiz başka kesim proğramı yokmu

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
1. Artcut Programı içinde Makine modelini doğru seçtiğinizden emin olun.
2. Usb, Com, Lpt hangisini kullanıyorsanız Kaliteli ve çok uzun olmayan kobloları tercih edin.
3. Makineyi başka bir bilgisayara Artcut programı ile kurup deneme yapınız.
4. Bilgisayar ve Kesici plotter'ın bağlı olduğu elektrik tesisatında kesinlikle topraklama olması gerekli.(Plotter ve Bilgisayarı aynı Grup prizden topraklı bir hatla besleyin)
5. Son ihtimalde Kesici plotter'ın Anakartında sorunda olabilir.

İstanbul Reklam Ürünleri

myılmaz1

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar makinamız var tokatta bu güne kadar çok verimli kesim yapyordu ama bir sorun olustu makina titreterek kesim yapıyo ve kesemiyo bi çaresini bilen varmı teşekkürler

uygarr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
(1. Artcut Programı içinde Makine modelini doğru seçtiğinizden emin olun.
2. Usb, Com, Lpt hangisini kullanıyorsanız Kaliteli ve çok uzun olmayan kobloları tercih edin.
3. Makineyi başka bir bilgisayara Artcut programı ile kurup deneme yapınız.
4. Bilgisayar ve Kesici plotter'ın bağlı olduğu elektrik tesisatında kesinlikle topraklama olması gerekli.(Plotter ve Bilgisayarı aynı Grup prizden topraklı bir hatla besleyin)
5. Son ihtimalde Kesici plotter'ın Anakartında sorunda olabilir.)

pcut turu yada cin malı plotter kullanıyorsanız arkadaşın yazdıgı tum seceneklerden sorun cıkartabilir,

titremesi cok dusuk hızda kesim yaptıgınızdan kaynaklanabilir
a.kesim yapmak ıstedinigiz dosyada herhangibir yenine ufak bir nokta atmış olabilir
b. kesinlikle plotterin pirizini tek olarak takın başkabir baglantı yapmayın (muizk seti,ısık veren cıhazlar vs

ozd3m1r

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bütün yorumları okudum yorumlar için saolun şimdi daha titiz olarak inceliycem bende dış kontur olayından süpelendim ve makinanın usb den bağladım ordaki ayarlarda bi tutarsızlık var sanki bi inceliyip yazıcam tekrar :)

coskun4343

🌱Yeni Üye🌱
Titreterek kesim yapmaması için dosya formatını eps olarak kaydetin