Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

artcut yardım

batiled

🌱Yeni Üye🌱
arkdaslar artcut 2005 kurdum bilgisayar 2 siyi taktıntan sonr aotomatik şifre yukleyecek yazıyor klavuzda fakat bir işlerm olmuyor cd istiyo programı acmaya kalktığımda yardımlarınızı bekliyorum

Benzer konular

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
arkdaslar artcut 2005 kurdum bilgisayar 2 siyi taktıntan sonr aotomatik şifre yukleyecek yazıyor klavuzda fakat bir işlerm olmuyor cd istiyo programı acmaya kalktığımda yardımlarınızı bekliyorum

Eğer 2nci Cd Graphic Cd - çizik değil ise Masa üstüne gelen Artcut 2005 kısayoluna tıklayınca Graphic CD içinden şifreler bilgisayara yüklenir...

Eğer bu işlem başarısız oluyorsa, alt bölümde yazılan yönergeleri takip ediniz..

1. ikinci cd içinden kurulum yapmayın. (Çince Versiyon kurmayalım boşuna)
2. ikinci cd çizik olabilir.
3. Cd sürücünüzde arıza olabilir.
4. Windows işletim sürümünde sorun olabilir.
5. Başka bir bilgisayarda deneme yapınız..

Eğer bu notlar ile çözüme ulaşamaz iseniz.. İstanbul Reklam firması olarak sizlere yardım etmekten kıvanç duyarız...

batiled

🌱Yeni Üye🌱
arızayı giderdim tşk ederim bir iki tane kesim yaptım fakat suan kesim alnını girmeme rağmen cok ufak gösteriyor kesim alanını hangi ayardan olabilir 10*10 cm gösteriyo kesim alanını kesim değerlerini girmemem rağmen

Erkan DERYA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.istanbulreklam.com
arızayı giderdim tşk ederim bir iki tane kesim yaptım fakat suan kesim alnını girmeme rağmen cok ufak gösteriyor kesim alanını hangi ayardan olabilir 10*10 cm gösteriyo kesim alanını kesim değerlerini girmemem rağmen

Programı açarken çalışma alanı soruyor ..

Örnek olarak...

Makine 120 cm ise çalışma alanına

1200 mm en
5000 mm uzunluk

değerlerini ver , Makine modelini doğru seçip kesim ekranın da sol altta kesim alanı ölçüsü var, onada dikkat er...

U_g_u_r

🌱Yeni Üye🌱
ben artcut programını yükledm yanlız corel ile uyumunu nasıl saglayabilirm

aliyılmaz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Corelden artcut almak

Hazırladıgın tasarımı exportlayıp eps olarak kaydet artcut açıp import yaparak alabilirsin ha önemli bir not daha yazıyı mutlaka convertleki import yaptıgında yazılarıda getirsin

çagdaş10

🌱Yeni Üye🌱
art cut 6 programı lazım acill bildiğiniz bir link varmı.
makınam dankıllı yasal cd lerım zarar gordugunden kuramıyorum