Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Artıvizyon İnşaat Beğenilmeyen Logolar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu logoları Antalya'da bir ajansın siparişi üzerine yapmıştım.Maalesef beğenilmedi :) yorum ve eleştirilerinize açmak istedim.
art305vizyonlogo.jpg

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Neresini beğenmemişler çok merak ettim doğrusu.Uyduruktan birşey yap kesin beğenirler :) saatlerce uğraşırız beğenilmez 10 dak. içinde birşeyler çizelim yapalım hemen beğenilir :) elinize sağlık güzel çalışmalar...

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
1.ve 3. logolar güzel bence elinize sağlık

tuNc

🏆Pro Tasarımcı🏆
hepsi güzel ama 1 5 ve 6 daha güzel beğenilmemesine şaşırdım doğrusu

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepsi güzelde 1. hoşuma gitti en çok başarılar..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neresini beğenmemişler çok merak ettim doğrusu.Uyduruktan birşey yap kesin beğenirler :) saatlerce uğraşırız beğenilmez 10 dak. içinde birşeyler çizelim yapalım hemen beğenilir :) elinize sağlık güzel çalışmalar...

Maalesef Mehmet.Sana hak vermemek mümkün değil.Uyduruktan öylesine birşey yapılmış olsaydı muhakkak beğenilirdi:)

1.ve 3. logolar güzel bence elinize sağlık

Evet Aslı ben 1 veya 3 nolu logolardan birini beğenirler diye düşündüm ama olmadı.

hepsi güzel ama 1 5 ve 6 daha güzel beğenilmemesine şaşırdım doğrusu

Bazen oluyor öyle.Demek ki onların beğenisine cevap verememiş çalışmalarım.

hepsi güzelde 1. hoşuma gitti en çok başarılar..

Teşekkürler.

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1 ve 5 çok güzel emeğine sağlık

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Yazı Yazılıcak dedımı ? yanı sadece fontla çalısıcaksın dıye bırsey yok ? öylemı yoksa nasıl biraz ona açıklık getırırsen ıyı olucak..

Arkadasım A+V aynen bu harflere agırlık verıp üzerinde dusunmelısın
sana tavsiyem sadelikten incelikten yana ol kaba şeyleri sevmezler pek bi insaat sektöründe fontta oynama yap A & V harflerini yazının yerıne koy ona göre bır font seç daa bı suru şey çıkar b harflerden dahada çalısmalıydın çlıssaydın olurdu..

5 dklık seçer 1 saatlıgı seçmezler çok dogr çok yasadım o yuzden sadelıkte yana ol ve net az renklı olsn yaptıgın logo 1.dekı begendıklerı gıbı anladın mı :)
ellerine saglık genede hoş logolar

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
beğenilmemesinin nedenlerinden biri bu tarz çatı ve AV çalışmalarının çok kullanılmış olması olabilir inşaat firması denilince hemen çatı çizmek biraz abese kaçar oldu artık AV harflerinden yola çıkılarak daha kullanılmamış bir tarz yapılabilir çalışmaların kötü demiyorum ancak inşaat diye arama motorlarına yaz bu gibi logolar çok çıkar karşına biraz çizgi dışına çıkabilirsin eline sağlık kolay gelsin..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yazı Yazılıcak dedımı ? yanı sadece fontla çalısıcaksın dıye bırsey yok ? öylemı yoksa nasıl biraz ona açıklık getırırsen ıyı olucak..

Arkadasım A+V aynen bu harflere agırlık verıp üzerinde dusunmelısın
sana tavsiyem sadelikten incelikten yana ol kaba şeyleri sevmezler pek bi insaat sektöründe fontta oynama yap A & V harflerini yazının yerıne koy ona göre bır font seç daa bı suru şey çıkar b harflerden dahada çalısmalıydın çlıssaydın olurdu..

5 dklık seçer 1 saatlıgı seçmezler çok dogr çok yasadım o yuzden sadelıkte yana ol ve net az renklı olsn yaptıgın logo 1.dekı begendıklerı gıbı anladın mı :)
ellerine saglık genede hoş logolar

Evet yazı olması istendi."Artıvizyon" yazısı,aynı tür çalışmada hem "inşaat" hem de "building contractor" yazısı ve yuvarlak içinde R özellikle istendi.

beğenilmemesinin nedenlerinden biri bu tarz çatı ve AV çalışmalarının çok kullanılmış olması olabilir inşaat firması denilince hemen çatı çizmek biraz abese kaçar oldu artık AV harflerinden yola çıkılarak daha kullanılmamış bir tarz yapılabilir çalışmaların kötü demiyorum ancak inşaat diye arama motorlarına yaz bu gibi logolar çok çıkar karşına biraz çizgi dışına çıkabilirsin eline sağlık kolay gelsin..

Arkadaşlar.İlk etap da sizin dediğiniz tarzı düşündüm.Açıkcası hiç çatı figürü düşünmemiştim.Ancak özellikle çatı figürlü olması istendi.A ve V harflerini simgeleyen çalışmayı belki beğenirler diye koymuştum.Ama onu daha kafadan eleyip kenara koymuşlar.1 ve 6 numara üzerine düşünmüşler.Lakin beğenmemişler.Yoksa dediğiniz gibi bende çatı figürlü çok kullanıldığı için değişik çalışmayı düşündüm ama istenmedi o tarz çalışma.

Diğer tüm yorumlayan arkadaşlara da teşekkürler.

erokas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstteki 4 tanesi güzel bence.
renkler de oynanabilir tabi.

BUYUDUKCE

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ya şaka gibi herkes yorum yapıyor ama ben gerçekten göremiyorum.

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
daha çok dekorasyon ya da emlakçı logosunu andırıyorlar. bu sebep olabilir.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
daha çok dekorasyon ya da emlakçı logosunu andırıyorlar. bu sebep olabilir.

Sanırım yaptığım açıklamaları okumadınız.Özellikle çatı figürlü çalışma istendi.Başka ne yapılabilir çok merak ediyorum