Yiğidim
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
" herkes gibi bende maliyetleri hesaplamak durumundayım. egrafiker diye bir site var. 30 tl ye devamlı müşterisi olduğum için netten yoluyorum isteiğimi. çokda güzel 4 çeşit logo örneği gönderiyorlar. ufak tefek istekleri düzenleyip bana 2 günde teslim ediyorlar. bende olnu alıp matbacıya veriyorum. şablondan dizayn örneklerinden beğeniyorum.matbu evraklrımı hemen hazılıyor. "
Kurumsalın ana hatları belli olduktan sonra Dosya kabı antetli vs hazırlamak 15 gün sürmez tabi. Ama 30 tl logo yaptırıp 50 tl' ye satarsan bu işin piyasasını basitleştirmekten başka bi iş yapmamış olursun. Nitelikli ve alışılmışın dışında logo tasarımı ister HER MÜŞTERİ bunu sağlamakta kolay değil tabi.. Bu işi bu kadar ucuza getirenlere çok kızıyorum çok...
Aklıma gelen bir diyaloğu paylaşıyım sizinle;
G : ....... bey (yada patron) işim yok öğleden sonra izin verirseniz birkaç işimi halletmek
istiyorum.
P : ...
P : Ne işin var ?
G : SSK 'dan rapor işlerim var. Bankada kredi için işim var. Fatura vs.
P : İyi git
Ama yıllık izninden düşerim.
G : Yok siz yıllık iznimden kesmeyin. Vazgeçtim ben boş boş otururum.
Gibi... Ayrıca akşam mesai bitiminde
G: Ben çıkıyorum (Usulen ve acil bir iş yoksa)
Patron etrafına bakınır, bakınır, bakınır ...
P:.... işi nooldu.
G: Gönderdim onay bekliyor
.......
.......
P: Tmm. Çıkabilirsin
Gibi iğrenç tavırlar. Bekleyip bekleyip sanki duymamış gibi , sonra cevap vermeler ...
Bunun gibi ve daha bir çok örnek...
Yani bunları sıralayıp uzatmak zor değil. Ozan atışması gibi
Ama iş TEK TARAFLI değil ...
Kurumsalın ana hatları belli olduktan sonra Dosya kabı antetli vs hazırlamak 15 gün sürmez tabi. Ama 30 tl logo yaptırıp 50 tl' ye satarsan bu işin piyasasını basitleştirmekten başka bi iş yapmamış olursun. Nitelikli ve alışılmışın dışında logo tasarımı ister HER MÜŞTERİ bunu sağlamakta kolay değil tabi.. Bu işi bu kadar ucuza getirenlere çok kızıyorum çok...
Aklıma gelen bir diyaloğu paylaşıyım sizinle;
G : ....... bey (yada patron) işim yok öğleden sonra izin verirseniz birkaç işimi halletmek
istiyorum.
P : Ne işin var ?
G : SSK 'dan rapor işlerim var. Bankada kredi için işim var. Fatura vs.
P : İyi git
G : Yok siz yıllık iznimden kesmeyin. Vazgeçtim ben boş boş otururum.
Gibi... Ayrıca akşam mesai bitiminde
G: Ben çıkıyorum (Usulen ve acil bir iş yoksa)
Patron etrafına bakınır, bakınır, bakınır ...
G: Gönderdim onay bekliyor
.......
.......
P: Tmm. Çıkabilirsin
Gibi iğrenç tavırlar. Bekleyip bekleyip sanki duymamış gibi , sonra cevap vermeler ...
Bunun gibi ve daha bir çok örnek...
Yani bunları sıralayıp uzatmak zor değil. Ozan atışması gibi