Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aşk Böyle Bir Şey

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
--cengiz669 --Nickli arkadasımızın yaptığı çalışmadan esinlenerek yaptım....
bu-- cengiz669 -- arkadaşımızın yaptığı

bunlarda benim :emo1:

:emo1:

:emo1:

devamını yapmayı düsünüyorum...

Son düzenleme:

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben ilk çalışma haricindekileri göremiyorum. Problem bende mi bilmiyorum. Çalışmanız hoşuma gitti. Burunlarını görünce aklıma pinokyo geldi, sanki yalandan aşık olmuşlar gibi düşündüm :)
Köşeli hatlar biraz beni rahatsız etti diyeyim. Bir de şiir size mi ait bilmiyorum da, kendi tarzıma çok benzettim sizi. Her halde benzer şekillerde yaşanmışlıklar ya da duygular olsa gerek :)

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende mı sorun var bılmıyorum ama calısmanızı goremıyorum...:(

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar eğer internet explorer kullanıyorsanız artik o browser den vaz geçip FireFox kullnmayi terc edin... o zaman her hangi sorunlarla karşılamayacaksınız

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk çalışma haricindeki çalışmalar görünmüyor tekrar yüklermisiniz

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
* Görseller düzenlenmiştir.
Foruma Resim Yüklerken ;
* Resolution ayarında : pixel / cm değil ---> pixel / inch
* Çalışma modu : CMYK değil --- > RGB olmalıdır.

İyi Forumlar.

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
iki çalışmayı birbiriyle kıyaslamam imkansız...cengiz arkadaşımızın yaptığı çalışma tamamen şiir üzerine anlatımla oluşturulmuştur ve şiirin içindeki cümlelerden yola çıkarak hazırlanmıştır...sizin çalışmanızda gayet eğlenceli olmuş ama tipografik olarak değil karikatür olarak bakınca hoş göründü gözüme... her sayısını iple çektiğimiz çizgi romanlar gibi... demanını yapmayı düşündüğünüze görede çoluk çocuk baya bi kalabalık olucak sanırım... emeğinize sağlık ama özgün çalışmalarda daha başarılı olacakmışsınız gibime geliyo...tek bi çalışmaya bağlı kalmadan...

DigitalArtist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zekikosedag.com
iki çalışmayı birbiriyle kıyaslamam imkansız...cengiz arkadaşımızın yaptığı çalışma tamamen şiir üzerine anlatımla oluşturulmuştur ve şiirin içindeki cümlelerden yola çıkarak hazırlanmıştır...sizin çalışmanızda gayet eğlenceli olmuş ama tipografik olarak değil karikatür olarak bakınca hoş göründü gözüme... her sayısını iple çektiğimiz çizgi romanlar gibi... demanını yapmayı düşündüğünüze görede çoluk çocuk baya bi kalabalık olucak sanırım... emeğinize sağlık ama özgün çalışmalarda daha başarılı olacakmışsınız gibime geliyo...tek bi çalışmaya bağlı kalmadan...

Teşekkür ederim yorum için .... şiirinde sizin olduğunu öğrendim gerçekten çok güzel yazmışsınız tebrikler....:wink:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Teşekkür ederim yorum için .... şiirinde sizin olduğunu öğrendim gerçekten çok güzel yazmışsınız tebrikler....:wink:

Rica ederim... yaptığım yorumun şiirin benim olmasıyla alakası yok bilmenizi isterim... beğenmenize de ayrıca sevindim...:)

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
calısmalar cok hos :) elınıze saglık

eylülll

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ikincisini çok beğendim ama bunların burunları neden bukadar uzun?