Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

askerde grafikerlık işe yarıyormu

yasindolanbay

🌱Yeni Üye🌱
Ankarada acemiliğimin ikinci haftasından itibaren grafikerlik yapmaya başladım. İştima yok! Eğitim yok! ofisin var geçerli mazeretin var
işleri düzenli bir şekilde yap albaylarla kanka olursun!

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Ankarada acemiliğimin ikinci haftasından itibaren grafikerlik yapmaya başladım. İştima yok! Eğitim yok! ofisin var geçerli mazeretin var
işleri düzenli bir şekilde yap albaylarla kanka olursun!

Çok eski baslık ama askerde benim işime yaradı :) İştama yok denildiği gibi... Rahatlık açısından çok iyi ben matbaada idim yat iştimasından sonra çıkıp çekirdek + film yapardım alkollü alkolsuz icecek sıkıntısı cekmedim :D her anlamda çok rahattı Üst düzey subayların bakıs açısı çok farklı oluyor eli mahkum olunca abicim abicim diye gelirlerdi yanıma :D çok çok çok büyük avantajlarını gördüm... hele hele pasanın emri ile yapılan bir iş varsa allahın bir kulu bana birsey diyemezdi :D Paşaya çalışıyoz yane :A vel hasıl öyle işte hani gidecek olan arkadaslar olursa bilgi amaçlı yazmak istedim konu eski olabilir biraz ama...

metrapolix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Aynen - Acebirliği Afyon Emirdağ Cezaevi Jandarması Olarak gittim jandarma her yönden diğerlerine göre rahat olsada o haziran sıcağında hiç çekilmezdi sıra meslekçi seçimlerine geldiğinde meslek listelerini okudular baktım içinde grafiker vardı şaşırdım, ne işine yaricaktı grafiker ilk kafadan öyle geldi aklıma ben dahikl toplam koca taburdan 5 kişi çıktık ve sorular sonunda tek ben seçildim hala ne işe yaricağımı tahmin edemiyodum komutanlar falan ankara basım evine gidersin diyorlardı dağıtım sonunda İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Er işlem servisine yazıcı oldum daha sonra da bakım onarım bölük yazıcısı oldum 14 ay nasıl geçti anlamadım Film Müzik Oyun ..! Ev ortamı gibi günde 2 evrak hazırlar dururdum :) denetim günleri hariç..! :) herkese böyle şans