Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Askerlik sebebiyle bir süre aranızda olamayacağım :'(

antitasarim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hayırlı teskereler kardeş:) unutma "Bir gün gelicek, 1 Gün kalıcak" O gün bilmem ne olacak gerisini sen getir:) askerlik güzeldir.

Soner Akay

🌟Usta Tasarımcı🌟
hayırlı teskereler sımdıden :) şubatta torun olarak gelicem herhalde

limoni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayırlı tezkereler.Allah güzel insanlar çıkarsın karşına...Hoşçakal Tollyver :)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, abilerim ve ablalarım, kısacası grafikerler.net ailesi.. en kısa zamanda tekrar aranıza katılacağım ;)

bu arada hatırlatayım: acemi birliğini 13 şubat itibariyle bitirdim.. şu an evdeyim, 20 şubatta da usta birliğime teslim olucam nasipse.. aslında birlik denmez ona :)
"İç Tedarik Bölge Başkanlığı Dışkapı Ankara" ya düştüm.. Ankaradaki grafiker arkadaşlarımı ziyaretime beklerim ;)

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben ilk geldiğimde gitmiştiniz ne çabuk geçmiş zaman:) Hayırlısıyla Tezkere alıp gelirsiniz inşallah.

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
allah hepinizden razı olsun arkadaşlarım, abilerim ve ablalarım, kısacası grafikerler.net ailesi.. en kısa zamanda tekrar aranıza katılacağım ;)

bu arada hatırlatayım: acemi birliğini 13 şubat itibariyle bitirdim.. şu an evdeyim, 20 şubatta da usta birliğime teslim olucam nasipse.. aslında birlik denmez ona :)
"İç Tedarik Bölge Başkanlığı Dışkapı Ankara" ya düştüm.. Ankaradaki grafiker arkadaşlarımı ziyaretime beklerim ;)

kebab bölgeye düşmüssün kardeşim hayırlısıyla bitir gel :)
senin adına sevindim rahat askerlik yapıcaksın ;) komutanlara dikkat :)