Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Asp.Net ve Sql Server Öğrenmek İsteyenler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhabalar, forumda asp.net ile ilgili derslere pek rastlamadım. php ve asp bir yana kesinlikle asp.net öğrenmenizi tavsiye ediyorum. bunlar yeni teknolojiler ve iş sahasında ciddi bir önem arzediyor.

yoğun bir iş temposu sürecinde olduğumdan dolayı boş vakitlerimde asp.net - ajax ve sql server ile ilgili bilgilerimi paylaşıcam. konu konu ilerlemek istiyorum ve konu bitiminde proje yapmayı planlıyorum. sizden ricam bir bütünlük sağlayabilelim ki tekrar tekrar başa dönmek zorunda kalmayalım. katılımlarınızı bekliyorum :)

ansiklopedi anektodları şeklinde ilerlemek istemiyorum çünkü o şekilde yazılar google da mevcut.

kısaca Asp.Net'e giriş yapalım isterseniz

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
5. günün sonuna gelinmiş.
Derslere başlanılmalı diye düşünüyorum. Takipçiler muhakkak olur.

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
iş seyehatindeydim kusura bakmayın 1-2 gün içersinde başlayacağım

Miraç ÖZTÜRK

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Tekrar merhabalar, ASP.NET derslerini Microsoft Visual Studio 2008 üzerinden anlatmaya çalışacağım

öncelikle Visual Studio 2008 (kısaca Vs2008) kurulumunu Download sekmesinden indirebilirsiniz (90

günlük deneme sürümdür)

https://www.microsoft.com/downloads...ec-ed72-4a79-8961-25635db0192b&displaylang=en

Yalnız bu iso dosyasıdır Nero ile yazdırabilirsiniz iso dosyası yazdırmayı bilmeyenler pm atabilirler, yardımcı olurum.

Kurulum Aşamaları

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...