Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoş çalışma. Ancak sıkça gördüğüm ve bir türlü anlayamadığım bir şey var; neden bir cümle içerisindeki her kelimenin baş harfi büyük yapılır? üstelik Türkçe'de böyle birşey yokken?
Görsel olarak kötü durmuyor sadece üst taraftaki siyah şeridi alttaki mavi rengin koyusundan (Parlaiment Mavisi) yaparsanız daha hoş duru diye düşünüyorum. Ama kompozisyonda yanlışlık var ortada üzerinde arapça harfler yazılmış güneş gibi bir cisim var ve eller sanki ona açılarak medet umuyormuş gibi bir durum var ve bunlar islam temalı bir dergide olduğu için kesinlikle çalışmayı değiştirmelisiniz diye düşünüyorum,
bir arakdaş kötü bir kapak ve logo demiş. kapağın neden kötü olduğunu açıklarsa nerede yanlış yaptığımı anlayabilirim yoksa gözemi hoş gelmedi? Ayrıca logo olarak kastettiği yer neresi? ben logo çalışması yapmadım çünkü
ortadaki hatlı yazı ve açılan eldeki amaç dua etmek amacını taşımıyordu ama böyle bir izlenim oluşturcağını düşünmem gerekiyordu. uyarı için teşekkürler
ve son olarak bu çalışma sadece el alıştırması amacıyla yapılmıştır herhangi bir projeye ait değildir, bir müşteri işi değildir