Çalışmanızı çok beğendim,güzel olmuş,ellerinize sağlık.
ALOR 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 10 Ara 2008 Mesajlar 301 Tepkime puanı 4 Yaş 63 7 Nis 2009 #21 Çalışmanızı çok beğendim,güzel olmuş,ellerinize sağlık.
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 7 Nis 2009 #22 ALOR' Alıntı: Çalışmanızı çok beğendim,güzel olmuş,ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
ALOR' Alıntı: Çalışmanızı çok beğendim,güzel olmuş,ellerinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
wwaslıww 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 30 Ara 2008 Mesajlar 2,427 Tepkime puanı 58 7 Nis 2009 #23 yine güzel bir çalışma ilknur ablacığım eline sğlık
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 7 Nis 2009 #24 wwaslıww' Alıntı: yine güzel bir çalışma ilknur ablacığım eline sğlık Genişletmek için tıkla ... Sağol Aslıcım
wwaslıww' Alıntı: yine güzel bir çalışma ilknur ablacığım eline sğlık Genişletmek için tıkla ... Sağol Aslıcım
Gökhan Ulu 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 2 Nis 2009 Mesajlar 65 Tepkime puanı 1 8 Nis 2009 #25 arkadaşların söylediği gibi el ve yüzünde bazı problemler var ama genel olarak başarılı eline sağlık arkadaşım.
arkadaşların söylediği gibi el ve yüzünde bazı problemler var ama genel olarak başarılı eline sağlık arkadaşım.
kampuscelil 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Kas 2007 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 8 Nis 2009 #26 çok hoş bi çalışma eline sağlık ama sol el belirsiz sorun var gibi
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 8 Nis 2009 #27 Gökhan Ulu' Alıntı: arkadaşların söylediği gibi el ve yüzünde bazı problemler var ama genel olarak başarılı eline sağlık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hatalarımı aza indirmek için çabalıyorum en kısa zamanda inşallah. kampuscelil' Alıntı: çok hoş bi çalışma eline sağlık ama sol el belirsiz sorun var gibi Genişletmek için tıkla ... El çizimi konusunda çok kötüyüm zaten zamanla düzelicek inşallah teşekkür ederim.
Gökhan Ulu' Alıntı: arkadaşların söylediği gibi el ve yüzünde bazı problemler var ama genel olarak başarılı eline sağlık arkadaşım. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim hatalarımı aza indirmek için çabalıyorum en kısa zamanda inşallah. kampuscelil' Alıntı: çok hoş bi çalışma eline sağlık ama sol el belirsiz sorun var gibi Genişletmek için tıkla ... El çizimi konusunda çok kötüyüm zaten zamanla düzelicek inşallah teşekkür ederim.
H himes 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 8 Nis 2009 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 8 Nis 2009 #28 tebrikler özellikle eşarp çok başarılı
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 8 Nis 2009 #29 himes' Alıntı: tebrikler özellikle eşarp çok başarılı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
himes' Alıntı: tebrikler özellikle eşarp çok başarılı Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.
M mygraphic 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Şub 2009 Mesajlar 52 Tepkime puanı 0 10 Nis 2009 #30 Başarılar dilerim biraz yağlıboya portreyi anımsattı bana.Güzel çalışma.
B bilgilknur 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Ağu 2008 Mesajlar 775 Tepkime puanı 32 10 Nis 2009 #31 mygraphic' Alıntı: Başarılar dilerim biraz yağlıboya portreyi anımsattı bana.Güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
mygraphic' Alıntı: Başarılar dilerim biraz yağlıboya portreyi anımsattı bana.Güzel çalışma. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.