Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

asyalı güzel

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben bu 3d programlarında organik çalışmaları seviyorum.kendimi daha da geliştireceğim inşaallah.şimdilik bu aşamadayım.yorumlarınızı bekliyorum. selamlar.......
bern2r.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

feslegen21

🌱Yeni Üye🌱
insan modellemesi yapmadan önce anatomi konusunda incelemen seyler olduğunu dusunuyorum bacaklarda sorunlar var.. eline sağlık iyi gidiyor yinede ...topolojiyi görmek lazım aslında...

sakızlı

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşkkür ederim yorumun için.aslında anatomi konusunu inceliyorum.ve epeyce bilgi birikimim de var.ama sizde taktir edersiniz ki bu bilgileri program da kullanabilmek biraz ustalık istiyor.zaten giitmek istediğimiz yer de orası değilmidir.poligona boğmadan ve dörtlü poligon sistemini bozmadan modellemeyi ana hatları ile yapmak vede detay eklemek ,bunları yaparken gereksiz poligon oluşturmamamak gibi bir yaklaşımla modelleme yapmak gerektiğine de inanıyorsanız gerçekten işiniz daha da zor .
siz daha önceden resme bakan 90 kişden ayrıcalıklısınız benim için.onlar görmek istedikleri mükemmeliyeti göremeyince gittiler.belki yoruma bile layık oörmeyenler bile olmuştur. aslında herkesin göz zevkine hitap edecek şekilde photoshopta düzenleyip sunabilirdim.ama ben hatalarımı gizlemek değil hatalarımın ortada kalmasını istiyorum.resimde sadece ellerde bir fotoshop var oda parmakları render açısından olsa gerek küçük görünmüş.onu düzelttim.dizlerde textür kayması olmuş ona bile hatalar görünsün diye dokunmadım.ayrıca slmlar..

Son düzenleme: