Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atamızın resmini renklendirdim

guerel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
a8aa4688-f6e0-44chm2.jpg

2009-06-29_dergifoto01rijk.jpg

calisma tamamen bana aitdir tesekkürler.​

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yaka kısmında biraz problem mevcut. Yüz hatlarındaki çizgileride ele almalısınız. Bu şekilde daha detaylandırmış ve derinlik kazandırmış olursunuz.
Emeğinize sağlık.
Ayrıca klavyenizde ı ve ş harfleri çalışmıyor sanırım.

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz bozmuşsunuz resmi...özellikle yüz hatlarını

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
hatlarıı çok eritmişşsiniz
daha dikkatli çalışmanıız gerek
renkler çok cansız olmuşş

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
Yüz hatları kaybolduğundan Atatürk olduğundan daha genç olmuş.Biraz daha dikkatli olursanız başarılı olabilir.

guerel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaka kısmında biraz problem mevcut. Yüz hatlarındaki çizgileride ele almalısınız. Bu şekilde daha detaylandırmış ve derinlik kazandırmış olursunuz.
Emeğinize sağlık.
Ayrıca klavyenizde ı ve ş harfleri çalışmıyor sanırım.

benim tastaturede ne I var ne ş var bozuk oldugunu nerden biliyorsunki
benim ş isiyle ne isim var ben onu anlamadim buyur derinligi sen ver görelim.

calisma tamamen bana aitdir tesekkürler.(bunda hata ariyorsun ben almanyadayim ş yok ben ne yapin yolla da kullanalim o kadarda kücük görme simdi nerden buldun dersen seninkinden kopyaladim ok

Son düzenleme:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
yüz hatlarını ve kıvrımlarını yok etmişsin bırak oldugu gibi kalsın Atamızın yüzündeki her kıvrımda bir tarih yatıyor :) her karesinde tarihi anlatıyor bana :) emegine sağlık başarılar.

guerel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
begenenen de sagolsun begenmiyende ben begendim
atamizin resmini yaptim yorum olmak icin degil sevdigimden
Dolayi yaptim saygilar

Son düzenleme:

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alınganlık göstermen çok manasız. Seni, kişiliğini yargılamıyor kimse. Yaptığın işi eleştiriyoruz. Buraya işini koyan herkes de her türlü eleştiriye açık olmalıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bizim değerlimiz, kıymetlimiz. Sen yurtdışında bunu ne kadar hissediyorsun bilemem ama biz bu topraklarda, hergün onun önemini bir kez daha anlıyoruz. Onun sayesinde bu forumda yazı yazabiliyoruz en basit... Türk milleti için, hatta dünya için bu kadar değerli bir adamla ilgili eleştirilerimize kızma. Ben arkadaşlarımın söylediklerine harfiyen katılıyorum. Yüz hatlarını bozmuşsun, çizgileri yok etmişsin. Bunlara dikkat etmelisin. Bunu herkes yapabilir, sen daha iyisini yapmaya gayret göstermelisin.
Ayrıca, Ulu Önder'in imzasının hemen altında ve kocaman atmışsın imzanı. Hiç hoş durmuyor. Onu küçült ve biraz daha aşağıya çek bence.

İyi çalışmalar...

küheylan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Alınganlık göstermen çok manasız. Seni, kişiliğini yargılamıyor kimse. Yaptığın işi eleştiriyoruz. Buraya işini koyan herkes de her türlü eleştiriye açık olmalıdır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bizim değerlimiz, kıymetlimiz. Sen yurtdışında bunu ne kadar hissediyorsun bilemem ama biz bu topraklarda, hergün onun önemini bir kez daha anlıyoruz. Onun sayesinde bu forumda yazı yazabiliyoruz en basit... Türk milleti için, hatta dünya için bu kadar değerli bir adamla ilgili eleştirilerimize kızma. Ben arkadaşlarımın söylediklerine harfiyen katılıyorum. Yüz hatlarını bozmuşsun, çizgileri yok etmişsin. Bunlara dikkat etmelisin. Bunu herkes yapabilir, sen daha iyisini yapmaya gayret göstermelisin.
Ayrıca, Ulu Önder'in imzasının hemen altında ve kocaman atmışsın imzanı. Hiç hoş durmuyor. Onu küçült ve biraz daha aşağıya çek bence.

İyi çalışmalar...

yorum için ben sana minnettarım gerçekten sözlerin düşüncelerin güzel umarım herkes anlar bunu :) canım sıkıldıkca senin yorumlarını okuyorum :):)
teşekkürler tekrardan

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bazen canım sıkıldıkça bende renklendirme yapıyorum ama unutma burada yaptığın iş sadece renklendirme değil. Al grayscala elmayı renklendir, nostaljik babane, dede fotolarını renklendir kimse birşey diyemez. Ama dünyanın saygıyla önünde eğildiği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için biraz daha özen ve çalışma gerekiyor. Arkadaşlarında dediği gibi senin şahsına değil, ortaya çıkan işe yorumlar. Eline sağlık uğraşmışsın ama biraz daha blur kullanmadan, detayları yok etmeden çalışabilirsin.. Kolay gelsin.

(Aşağıda bahsettiğim detayların kaybolmamasıyla alakalı kendi örneğim.)

atamcopy.jpg

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
* Konu ile ilgisi olmayan mesajlar silinmiştir.
Sadece çalışmaya yorum getirelim arkadaşlar.
Yorumlara yorum getirmeyelim.

çizgı2

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ataturke hıc benzemıyor yanı tanımasam cıkartamam :)

Lilliput

🌱Yeni Üye🌱
Biraz resim bozulmuş.Başka bir resmi üzerindede deneyebilirsin.Yine de emeğine sağlık.