atasay kuyumculuk üzücü sonuc Arkadaslar bende bu tasarimla katilmistim... atasay kuyumculuk'a defalarca mail attim ikinci ve ucuncu tasarimlar sartnameye gore yanlis diye... fakat nafile... biz niye ugrastik ozaman.... Birinci olan arkadas da iyi yapmis ama ekteki tasarim bence daha iyi
daha onceki yorumlarimdada birinci olan arkadasin gecmisi bir hayli ilginc oldugunu soylemistim. Bence artik bu sanat fakultesindeki dinozorlarin kendi cocuklarini kayirmasiydi torpiliyidi yok ogrencesiydi vesairesiydi bir dur denmesi lazim... tabi atasay kuyumculuk'unda dikkat etmei gerekiyordu boyle bir sartname yapiyorsunuz sonrada bunlari seciyorsunuz. adamlar kagida bile duzgun koyamamislar logoyu. ortaya yapistirp gondermisler. Guzel sanatlar fakultesindeki hocalar sanat biliyor olmasi cocugunun da ayni degerde biliyor anlamina gelmez. sacmalik universitesine donmus bunlar. Bir kez daha anladik ki jurisi prof grafik olan bir yarismaya katilmayacaksin.. cunku adamlar aralarinda anlasip okullu olmayan birisinin logosunu secmiyorlar... Resmen diyorki ben ogrencimin logosunu seceyimde ben yetistirdim diyecek ya:
) komik insanlar sizi. ekteki logo ilk uce giremiyorsa sizin daniskaliginizda boyle cikar ortaya
)