Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atatürk'ün Tabutunun Açıldığı Gün 9 kasım 1953

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
Feride hanım flood yapmayın
diğer üyeye gereken cevap gereğince verilmiş
uzaklaştırılmıştır
lütfen bu gibi durumları bize bildirin

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Burada gerekli konularla ilgilen sistem yöneticileri , üye sorumluları mevcut. Kurallarımız içerisinde tartışma çıkartacak veya çıkartabilecek insanlarla tartışmaya giren her iki taraf uzaklaştırılır. Lütfen bu gibi durumlarda moderatöre bildir butonuna
report.gif
tıklayarak gerekli şikayetinizi yapın. Site genelinde yapacağınız tartışmalar, tartışmaya katılan herkesi etkiler...

Biz yaptırım uygulamak istemiyoruz, ancak görüldüğü gibi beş parmağın beşide bir değil malasef...

Moderatöre bildir butonunu kullanarak hem doğru olan davranışı yapmış hem de sessiz kalmamış olursunuz...

noob83

🌱Yeni Üye🌱
Nefesimi tutup okudum ve çok etkilendim. İnsan onun değerini, bizim için önemini arada unutuyor. Klişe laflar ,Milli bayramlar ve 10 kasımdaki sahte duruşlar hatırlamak anlamak değilki... Ancak onun yaptıklarına sahip çıkarak ve daha iyilerini yapmayı isteyerek (imkanlar ölçüsünde yaparak) bu milletin çıkarlarını, kendi menfaatlerimizden üstün görerek 1 adım daha ileri gidebiliriz. Sanırım Atamızı Bu Mutlu Ederdi! O Hep Bize güvendi! Asil Kanımızla Hep Gurur Duydu.---NASIL BU HALE GELDİK! BU KADAR DEJENERE OLMAMIZIN SORUMLUSU KİM.Kim bize --düşünme!konuşma! uygulama!-- mantığını kabul ettirdi. Sağ-sol , türk-kürt, alevi-sünni! nedir bunlar! Nasıl Bir Oyuna alet ediliyoruz.. DÜŞÜNELİM ARKADAŞLAR HEMDE ÇOK İYİ DÜŞÜNELİM BUNLARI! paylaştığın için teşekkür ederim

noob83

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler

Nefesimi tutup okudum ve çok etkilendim. İnsan onun değerini, bizim için önemini arada unutuyor. Klişe laflar ve Milli bayramlarda ve 10 kasımdaki sahte duruşlar hatırlamak anlamak değilki... Ancak onun yaptıklarına sahip çıkarak ve daha iyilerini yapmayı isteyerek (imkanlar ölçüsünde yaparak) bu milletin çıkarlarını kendi menfaatlerimizden üstün görerek 1 adım daha ileri gidebiliriz. Sanırım Atamızı Bu Mutlu Ederdi! O Hep Bize güvendi! Asil Kanımızla Hep Gurur Duydu.---NASIL BU HALE GELDİK BU KADAR DEJENERE OLMAMIZIN SORUMLUSU KİM.Kim bize düşünme konuşma uygulama mantığını kabul ettirdi. sağ-sol türk-kürt alevi-sünni nedir bunlar DÜŞÜNELİM ARKADAŞLAR HEMDE ÇOK İYİ DÜŞÜNELİM BUNLARI teşekkürler

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok teşekkürler böyle önemli paylaşımın için

Serjean

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel bir konuydu sonuna kadar okudum sıkılmadan..çok güzel bir paylaşımdı teşekkürler..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
mükemmel bir paylaşım çok teşekkürler...

KOnuyu tekrar açmış gibi olmak istemem ama küçük bir not düşmek istiyorum.Feride arkadaşımızın konu başlığına koyduğu ifadenin tartışılması bile bana tuhaf geldi :) DÜşünün ki; bu arkadaşımız böyle bir araştırma ile bizlere paylaşım sunmuş bu kadar değerli paylaşım yapan bir insanın bu tarz algılanması üzücü....

Tekrar teşekkürler :)

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Boğazımda kocaman demir bir düğüm ve gözlerimde yaşlarla okudum...
Dondum kaldım...
Gözlerinin açık gittiğini bilmek; insanı kahrediyor...
Daha yapacak çok şey vardı...
Ruhun şad olsun Atam!!!
Çok özlüyoruz...
Paylaşım için çok teşekkürler...

keskin3858

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gercekten cok insanı o zamanlara goturen bir yazı ilgi çekici ve akışkan bir dille yazılmış ürpermemek elde degil
Paylaşım için teşekkürler