Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
golf benim terzim değil... bence siz kendiniz de çizebilirsiniz.. belki daha fazla zamanı alır... ama inanın kendi için çizdiğiniz zaman zevk alıcaksınız...
golf benim terzim değil... bence siz kendiniz de çizebilirsiniz.. belki daha fazla zamanı alır... ama inanın kendi için çizdiğiniz zaman zevk alıcaksınız...
teşekkürler.Aslında hiç denemedim.Corel kullanıcısıyım.Ama en kısa zamanda deneyeceğime emin olabilirsiniz.Ayrıca çalışmamı yayınlayıp sizide Golf tutkunu yapacam iyi çalışmalar...
güzel olmuş ellerine sağlık ama çalışmayı keşke büyük yükleseydiniz inceleme şansımız olurdu çok hoş duruyor 6 saat tek oturuştamı birde öyleyseki iyi sabır var
güzel olmuş ellerine sağlık ama çalışmayı keşke büyük yükleseydiniz inceleme şansımız olurdu çok hoş duruyor 6 saat tek oturuştamı birde öyleyseki iyi sabır var
çalışmayi büyük eklemedığım için birkaç sebebi var: ilk önce eğer ben o çalışma büyük eklersam sayfa 20 dk açılacak... birde küçük eklediğim zaman kendi çalışmamı garanti alıyorum (%50'e kadar) tabi ki çalışma parça parça eklemek fayde var haklısınız...
yok hayır tek oturuşta değil... iş olmadığı çizim yaptım dedım ama çizim yaptığım zaman kesinlikle işler çıkıyordu... sabırlık - çalışmayı başlayip sona kadar getirmek; bu sabırlık....