Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

audi (2.) illustrasyon çalışmam

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
:) işinizi garantiye almak için derken png formatında yükleseydiniz çalınma ihtimaline karşı, gerçekten iyi sabır tekrar ellerine saglık

hım bu hiç aklıma gelmedı... ama zaten kullanmak istyener kullanıcaklar... o cesareti onlar alıyorlar... bu konuda söylecek çok şey var ama yanlış topik yanlış zaman...

zaman bulabildiğim zamna daha büyük ayrıntılı göresel hazırlayacağım... tekrar teşekkür ederim

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Çizmekle gerçek olsa herkez ressam olurdu herhalde :D Uyumuşsundur zannettim bir ben uyanık kaldım sanıyordum forumda :) Tekrar emeğine sağlık devamını bekleriz :wink:

yok yok öyle değil:) ne denir çalış senin de olur; ya da her emeğin karşılık var:))

teşekkürler:angel:

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
peki önde olan tkerlik faklı duruyor olamaz mı?

teşekkür ederim

öndeki teker arkadakine göre duruşu farklı olabilir buda sorun teşkil etmiyor zaten
yakından bakılınca arka tekerin yere yakın kısmında sanki patlak teker veya
havası inmiş gibi bir genişleme göze çarpıyor en azzından bana öyle geliyor
sanırım ne demek istediimi daha net anlattım. ben teşekkür ederim.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
öndeki teker arkadakine göre duruşu farklı olabilir buda sorun teşkil etmiyor zaten
yakından bakılınca arka tekerin yere yakın kısmında sanki patlak teker veya
havası inmiş gibi bir genişleme göze çarpıyor en azzından bana öyle geliyor
sanırım ne demek istediimi daha net anlattım. ben teşekkür ederim.

evet ne anlatmak istediğiniz anladım... eğer siz çevrinizde olan her şeye dikkatli bakarsınız, bizim örnekte arabanın tekerliklere dikkat edin... fark edersiniz her aracının tekerlikleri tam yuvarlak (oval) değil... neden tekerlikler tamamen %100 kadar hava vermiyorlar? eğer, düşünelim ki 80 km gittiğinizde bir çukur var, eğer tekerlikler %100 kadar hava doldurulmuş olursa en az 1 metre zıplayabilirsiniz, eğer tekerlikler %80 kadar hava doldurulmuş olursa sizin o çukur düşüşü pek fazla hissetemezsınız... Ne kadar çok hava o kadar çok zıplama imkanı...

mesela bir örnek daha... bir backetbool topu... ne kadar çok hava ile doldurursunuz o kadar çok zıplama imkanı olacak (sporcu için çok güzel) eğer o topun havası fazla olmayacak topl vazla yüksek zıplamaz...

sizin gösterdiğniz hata evet belki jant (arka tekerlikte) pek fazla geldı alt kısmına... teşekkür ederim . bir daha ki çizimde o yorumu dikate alıcağım

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Canım çok güzel olmuş emeğine sağlık.Satmayı düşünürsen talibim:)