Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Audi 8 Gtr Afiş Çalışmam

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu Araç İçin Slogana veya Atraksiyona fln Gerek Yok Aslında :D
Sloganda Algılanması İstenen Sanırım "Aile Arabası Diye Düşünmeyin Bu Başka Bişey" veya "çok ucuz değil parası Olan gelsin " gibi :D
Hız ve Güçle İlgili Şuan Aklıma Gelen Kompozisyon "Lastiklerden Kopan Zincirler" Tarzında Birşey Olabilirdi.. Tabi Düzgün Bir Uygulamayla.. Başarılar Dilerim Bu da Güzel :D

Bir de Yansıma Efektinde Aracın Üst Kısmı da Görünüyo ama Düz Açıda Bu Biraz Mümkün Değil Gibi.. =>

vermek istediğim mesajı aldığın için teşekkür ederim.
(yansıma efek için 9 ;çalışmayı öyle bir yön verdim sizin dediğinizi de deniyecem.
iyi çalışmalar dilerim

berk35

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.berkguclukol.com
emeğine sağlık arkadaşım görsel olarak süper yazı fontunu bide sloganı değiştirirsen süper olucağına inanıyorum Kolay Gelsin

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emeğine sağlık arkadaşım görsel olarak süper yazı fontunu bide sloganı değiştirirsen süper olucağına inanıyorum Kolay Gelsin

değerli yorumun için teşekkür ederim
iyi çalışmalar hayırlı işler dilerim

galipaksular

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam ilk önce yazı fontlarınızda biraz daha farklılastırabilirsiniz ve ortalı yaparsanz daha iyi sağ yaşlı cünkü biraz daha düzenleyebilirsiniz..

bymemo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selam ilk önce yazı fontlarınızda biraz daha farklılastırabilirsiniz ve ortalı yaparsanz daha iyi sağ yaşlı cünkü biraz daha düzenleyebilirsiniz..

Değerli Yorumun İçin Teşekkür Ederim.
Söylemiş Olduğunuz Kısımları Düzelterek Çalışmayı Tamamlamıştım Bu çalışmanın ilk haliydi Düzeltilmiş Şeklini Koymaya Gerek Duymadım..
İyi çalışmalar dilerim

umut33

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu aracın resmini koyduktan sonra çalışma yapmaya bile gerek yok....
araç kendi başına çalışma zaten.

AdqzL

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.facebook.com
bu bır alıntı.. tek yaptıqın yazıları deqısmek ve ust kısma efek bıle dıyemıyorum.. ust kısma bır tek clıck'Le ulasılacak bır qoruntu eklemıssın.. aynı brush bende de var.. onemsız bır paylasım..

o_g_58

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slogan fontu bütün herşeyi bozmuş yani öyle birşey koymuşsunki sanki afiş tasarımının üstüne sloganı koymuşsun sonrada sadece altına slogan koymuşsun gibi duruyor.. ve imza yerini ve şeklinide beğenmedim.

onun dışında herşey güzel eline sağlık...