Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

autocad dosyasını nasıl corel yapabilirim

yücel mete

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
9 Ara 2010
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
edit+spacial paste

:alkis:
autocad deki dosyayı açın copyalayın olduğu gibi 2. corel drawx3 açın boş bir sayfa daha sonra edit+paste special yapın 4. açılan bir pencere olacak onda en alttakini seçin düzgün bir şekilde almış olursunuz. herhangi bir kırılma dökülme harf hatası olmaz. bazen karakterleri ingilizceye çevirme gibi sorunlar çıkıyor bunu denerseniz o sorunlar da kalmaz.

keypex kısmen doğruyu bulmuş bence.bu konu hakkında yazılanların hepsini denedim.bende müşterilerden gelen değişik formattaki dosyaları bazen film e yollarım.autocad hep problemliydi ve vektöre dönüşümü çok kötüydü.keypex nickli arkadaşımızın anlattığını harfiyen yaptım ama yinede olmadı.bende enaltın bir üstündekini (meta dosyası) denedim ve mükemmel sonuç.bana sadece içi boş olan kısımları doldurmak kaldı.
 

sanlıreklam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Katılım
5 Şub 2011
Mesajlar
79
Tepkime puanı
0
bence tam bir çalışma elde etmek imkansız gibi birşey bende arada gelen işleri corele alıyorum çizik yapıyo daha sonra çizgileri birleştirmen lazım
 

ozkan78

🌱Yeni Üye🌱
Katılım
5 Şub 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Autocad de işinizi seçip export ile vmf formatında masaüstünüze alın corel de temiz bir sayfa açarak masaüstünüzden corele tut bırak yapın bu şekilde işinizi corel de gruplanmış olarak açabilirsiniz;)
 
Üst