Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

autogram kesim programı

ercan90

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar autogram dos kesim programı kullanıyorum. yunanistanda yapılmış kilitli bir program. yeni windows versiyonu çıkmış, fakat yazışmalara dahi cevap vermiyorlar. Kullandığım program dos tabanlı olmasından dolayı sadece win98 de çalışıyor, xp vs. çalışmadığından sıkıntı yaşıyorum. Autogramda yapılan işer JOB uzantılı olarak saklanmaktadır. Bu programın windows versiyonunu kallanan varmı veya satınalabilecegim başka bir yer varmıdır. JOB uzantılı dosyalarımı farklı bir programda açabilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Benzer konular

ercan90

🌱Yeni Üye🌱
job uantılı dosyaları veya taramış oldugumuz Akf uzantılı dosyaları farklı bir programda açabilirmiyim.

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Plotterinin marka ve modelini yaz başka programlarla yardımcı olalım.son 15 yılda neler değişti hala nuhnebiden kalan programları kullanmaktaki maksadı anlayamıyorum.hem kesim programı şart degil çoğu plotterler artık corelden drekt kesiyor.

ercan90

🌱Yeni Üye🌱
Plotterinin marka ve modelini yaz başka programlarla yardımcı olalım.son 15 yılda neler değişti hala nuhnebiden kalan programları kullanmaktaki maksadı anlayamıyorum.hem kesim programı şart degil çoğu plotterler artık corelden drekt kesiyor.

Jaguar II kullanıyorum. Şu anda zaten corelden veya SignPal üzerinden kesim yapabiliyorum. Sorunum Autogram içerisinde yaklaşık 10 Yıllık çalışmalarım var
Bu akf veya Job uzantılı dosyaları bir şekilde farklı bir programdan açarsam bu çalışmalarım boşa gitmeyecektir. Amacım eski dosyalarımı kurtarmak.

ersin_168

🌱Yeni Üye🌱
hocam öncelikle sorunun yazısını yeni gördüm cözdüsen kusura bakma çalışmalarını export yapıp windos mete failmi ne *.wmf uzantılı olarak tek tek kaydedeceksin ... sorunun olursa yardım etmeye çalışırım ve ayrıca corel için tanıtımını yapa bildisen poloterı banada anlat :D

ddgfd

🌱Yeni Üye🌱
job uzantılı dosyaları export etmelisin.uzantısını varsa ai veya eps ile değiştirmelisin o şekilde ancak açabilirsin