Değerli arkadaşlar yorumlarınızı bekleyen bi çalışma şimdiden şahsiyet-i aziziyenize teşekkürler :))
ahmedgunduz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 86 Tepkime puanı 2 12 Nis 2011 #1 Değerli arkadaşlar yorumlarınızı bekleyen bi çalışma şimdiden şahsiyet-i aziziyenize teşekkürler )
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,278 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 12 Nis 2011 #2 Tecrübeli grafiker olmamama rağmen, Beğendim elinesağlık. Ortadaki o neden kırık duruyor ?
ahmedgunduz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 86 Tepkime puanı 2 12 Nis 2011 #4 namasteeee' Alıntı: Tecrübeli grafiker olmamama rağmen, Beğendim elinesağlık. Ortadaki o neden kırık duruyor ? Genişletmek için tıkla ... yorumun için teşekkür ederim o harfine gelince bi anlam yüklemedim sadece iç içe geçen yarım daireler okadar...
namasteeee' Alıntı: Tecrübeli grafiker olmamama rağmen, Beğendim elinesağlık. Ortadaki o neden kırık duruyor ? Genişletmek için tıkla ... yorumun için teşekkür ederim o harfine gelince bi anlam yüklemedim sadece iç içe geçen yarım daireler okadar...
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,278 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 12 Nis 2011 #5 Anladım. Hazır "o" yu kırmışken içinide tamir anahtarına benzetebilirsin. Anahtar somunu sıkıyormuş gibi iç içe ?
Anladım. Hazır "o" yu kırmışken içinide tamir anahtarına benzetebilirsin. Anahtar somunu sıkıyormuş gibi iç içe ?
ahmedgunduz 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Mar 2009 Mesajlar 86 Tepkime puanı 2 12 Nis 2011 #6 namasteeee' Alıntı: Anladım. Hazır "o" yu kırmışken içinide tamir anahtarına benzetebilirsin. Anahtar somunu sıkıyormuş gibi iç içe ? Genişletmek için tıkla ... güzel bi fikir deniyebilirim saolasın
namasteeee' Alıntı: Anladım. Hazır "o" yu kırmışken içinide tamir anahtarına benzetebilirsin. Anahtar somunu sıkıyormuş gibi iç içe ? Genişletmek için tıkla ... güzel bi fikir deniyebilirim saolasın
TC3D Graphic Design Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Kas 2008 Mesajlar 5,278 Tepkime puanı 208 Konum https://t.me/pump_upp Web sitesi t.me 12 Nis 2011 #7 ahmedgunduz' Alıntı: güzel bi fikir deniyebilirim saolasın Genişletmek için tıkla ... Sende sağol...
h6soft ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 156 Tepkime puanı 0 12 Nis 2011 #8 namasteeee' Alıntı: Tecrübeli grafiker olmamama rağmen, Beğendim elinesağlık. Ortadaki o neden kırık duruyor ? Genişletmek için tıkla ... ortadaki o bariyer bence =) güzel olmuş ben çok beğendim
namasteeee' Alıntı: Tecrübeli grafiker olmamama rağmen, Beğendim elinesağlık. Ortadaki o neden kırık duruyor ? Genişletmek için tıkla ... ortadaki o bariyer bence =) güzel olmuş ben çok beğendim
B berkojan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Nis 2010 Mesajlar 59 Tepkime puanı 1 13 Nis 2011 #9 gerçekten güzel bir çalışma olmuş.. eline sağlık.. ama namasteeee arkadaşımızın fikirini es geçme derim..
gerçekten güzel bir çalışma olmuş.. eline sağlık.. ama namasteeee arkadaşımızın fikirini es geçme derim..