Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Taylan yorumun için teşekkürler.Burada avcının, köpeğin tam tersi yönde acımasız ve kötü bir karakter olduğunu vurgulamak amacıyla küfür kullandım.Bu arada sanki 8-9 sene önce leman amatörlerde karikatürlerini hatırlar gibiyim,sitedeki son çizimlerin ise bir harika, şu an nerelere çiziyorsun ona göre takip edelim
Taylan yorumun için teşekkürler.Burada avcının, köpeğin tam tersi yönde acımasız ve kötü bir karakter olduğunu vurgulamak amacıyla küfür kullandım.Bu arada sanki 8-9 sene önce leman amatörlerde karikatürlerini hatırlar gibiyim,sitedeki son çizimlerin ise bir harika, şu an nerelere çiziyorsun ona göre takip edelim
Teşekkür ederim tolga, 7-8 sene evvel dediğin gibi leman daydık.güzel eğitici eğlenceli günlerdi...ben şuan yurtdışına çiziyorum bir kaç yayın eviyle anlaşmam var...onlar şuan için zamanımı alıyor ama karikatüre dönmeyi planlıyorum gibi