Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

av köpeği (karikatür)

sphinx2050

🌱Yeni Üye🌱
Elde tarama ucu ile çizdiğim karikatürlerimden biri, dergiden taradım ve yorumlarınızı bekliyorum:smile:
22554402.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Tebrik ederim tolga, çizgi güzel...
Espiri hakkında bir eleştirim olacak sadece, küfür yerine daha güzel bir cümle söyleyebilirdi bahtsız avcımız...

sphinx2050

🌱Yeni Üye🌱
Taylan yorumun için teşekkürler.Burada avcının, köpeğin tam tersi yönde acımasız ve kötü bir karakter olduğunu vurgulamak amacıyla küfür kullandım.Bu arada sanki 8-9 sene önce leman amatörlerde karikatürlerini hatırlar gibiyim,sitedeki son çizimlerin ise bir harika, şu an nerelere çiziyorsun ona göre takip edelim:)

Safari

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğine sağlık güzel olmuş..

artdevil

👑Efsanevi Grafiker👑
ellerine emeğine sağlık güzel bir çalışma

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
Taylan yorumun için teşekkürler.Burada avcının, köpeğin tam tersi yönde acımasız ve kötü bir karakter olduğunu vurgulamak amacıyla küfür kullandım.Bu arada sanki 8-9 sene önce leman amatörlerde karikatürlerini hatırlar gibiyim,sitedeki son çizimlerin ise bir harika, şu an nerelere çiziyorsun ona göre takip edelim:)

Teşekkür ederim tolga, 7-8 sene evvel dediğin gibi leman daydık.güzel eğitici eğlenceli günlerdi...ben şuan yurtdışına çiziyorum bir kaç yayın eviyle anlaşmam var...onlar şuan için zamanımı alıyor ama karikatüre dönmeyi planlıyorum gibi:)