Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fontu ben de beğenmedim.İlk baktığımda avanus diye okudum.Ayrıca çerçeve Tasarım yazsını ikiye bölmemeli.İlla böyle yapacaksan çerçeveyi kaldırıp sadece düz çizgi yap.
Logonun mantığı güzel.. Gerçekten teknik anlamda pek bir sorun yok.. Teknik tek sorun gri yazının renginden dolayı okunurluğunda sorun var.. Ayrıca ikiye bölünmüş olmasıda bu sorunu biraz daha arttırıyor..
Avans yazısıyla ilgili Nihat abiye katılıyorum avanus gibi okutuyor.. başka fontlar denemenizi tavsiye ederim..
Dikdörtgene gerek var mı? Çok ince bir çizgi.. Neredeyse gözükmüyor bile.. Bence onu hiç kullanmamalısın..
evet o tacı ben de anlayamadım. bütün yazıyı içine alan bir çerçeve olsa neyse ama bu şekilde yazıyı bölmesi hoş olmamış diyen arkadaşlara katılıyorum.
Evet gri çizgiler biraz estetiği bozmuş göz yormuş ilk denemense iyi bır baslangıc ama yorumlara kulak as degerlendırmenı yap Emeğine saglık Başarılar.