Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Avea stand

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu mudur? Bence budur. Stand tasarım ve görünüm harika çok beğendim ama sunumu beğenmedim. Arka taraftaki gökyüzü deseni aşağı doğru bozuluyor, bu haliyle pek hoş görünmüyor ve stand çok boşta duruyor. Bu tür standlar daha çok iç mekanda kullanıldığı için arka ve yan taraflara bir duvar ve cam bir çatı olsa gökyüzü çatıdan görünse mükemmel olurdu (Bence) ...

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu mudur? Bence budur. Stand tasarım ve görünüm harika çok beğendim ama sunumu beğenmedim. Arka taraftaki gökyüzü deseni aşağı doğru bozuluyor, bu haliyle pek hoş görünmüyor ve stand çok boşta duruyor. Bu tür standlar daha çok iç mekanda kullanıldığı için arka ve yan taraflara bir duvar ve cam bir çatı olsa gökyüzü çatıdan görünse mükemmel olurdu (Bence) ...

çok teşekkür ederim arkadaşlar evet sunumda biraz uğrasmam gerekir ama benden acele istediler detayına bile girmeme gerek yok dediler bende o yuzden render aldığım gbi sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak istedim..

yas_yil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Amacına uygun yapılmış temiz bir çalışma, emeğine sağlık arkadaşım. Sunum konusunda ZxxxE arkadaşıma katılıyorum ama zaten işin aceleymiş o yüzden başka diyecek birşey yok.