Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Savunduğunuz simgeler artık sadece ideolojik ögeler olmaktan öte değil.

hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

ben mhp li değilim. inancım milliyetçiliğe izin vermez... ama bu türkün bayrağının şeklini değiştirmez. sadece bir siyasi partinin türkün simgesini aldığını gösterir. asıl yanlış olan buna izin verilmesidir ki sadece bu sebeple insanlar kendi simgelerini kullanamaz oldular. çünkü kullandıklarında bir siyasi görüşü temsil ediyor hale geliyorlar.

ancak ne olursa olsun yinede türkün simgesinin kurt yada 3hilal olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.

ben değilde siz olayı hemen siyasal olarak algılamışsınız sanırım. bu simgelerin bir siyasal partinin simgeleri olduğunu düşünüyorsunuz. oysa onlar bizim işaretlerimiz, bir siyasal parti o işaretleri kullanıyor sadece.

umarım bu sefer ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

ama hala dağ başında titreyerek nöbet tutan bizlerden bir özür dileyemediniz. Oysaki en değerli duygularımızı ve hassasiyetlerimizi ve hatta erkek olarak ömrümüzden 18 ayımızı bu işi ayaklarımız şişerek doğuda, dağlarda yürüyerek ve soğuk kış günlerinde eksi bilmem kaç derecede titreyerek tuttuğumuz nöbetlere rağmen yaptık biz.

Oysa siz bu duygumuzu rahatça ve kabalama eleştirme hakkını kendinizde kolayca bulmuştunuz yukarıdaki mesajınızda.

beni sözleriniz değil ne kadar büyük olduğunuz ilgilendiriyor.
basitçe o özürü buradaki vatanını canları pahasına korumayı düşünen insanlardan dileyecek misiniz? dilemeyecek misiniz? bunun cevabını verin de bizde muhatabımızın ne kadar olduğunu bilelim.

Öylece fili züccaciyeye sokarak ortalığı kırıp yıkmakla olmuyor bu işler.

teşekkürler....

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
bu konunun açılış amacı olan grafik bece olmamış.. ne görsel olarak güzel duruyor nede teknik açıdan bir vay dedirtecek durumu var....

ANCAAAAAAKKKK..

YUKARIDA ALINTI YAPTIĞIM AÇIKLAMA BENCE DAHA KÖTÜ HATTA KÖTÜDEN DE ÖTE RESMEN BAĞNAZLIK OLMUŞ.....

O KANUNU DEFALARCA OKUDUM, BİR GRAFİK ÇALIŞMASINDA AŞŞAĞILAYICI Bİ İFADE OLMADAN HAKARET İÇERMEDEN KULLANILMASI İEL ALAKALI HİÇBİR İBARE YOK...

AYRICA OTURUP GÜZEL BİR ŞEY YAPMAK YERİNE BU BAĞNAZLIĞI ANLAYAMIYORUM.. BENİM TAHAYYÜLÜM ALMIYOR BU BAKIŞ AÇISINI...

RESMEN VİZYONEL DARLIK VE BARBARLIKTIR BU....

KULLANDIĞIMIZ BAYRAK TÜRK BAYRAĞIDIR...

BU BAYRAK ORJİNAL BAYRAK DEĞİLDİR.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İLE BU HALE GETİRİLMİŞTİR.

OSMANLI BAYRAĞININ BİR TARAFINDA YER ALAN TÜRK BAYRAĞI 3 HİLALLİ OLANDIR.

EĞER DERDİNİZ TÜRKÜN BAYRAĞINI İNANILMAZ İLİFATLAR İLE ULULAŞTIRMAK İSE; O ZAMAN 3 HİLALDEN OLUŞAN TÜRK BAYRAĞINI SAVUNUN...

YOKSA DERDİNİZ NEDİR ANLAYAMADIM.

BU BAKIŞ YÜZÜNDEN BAYRAĞINI BU KADAR SEVEN BİR MİLLET ÜZERİNE KIYAFET OLARAK BİLE GİYEMİYOR. MONTUNUN SIRTINDA GÜZEL BİR BAYRAK TAŞIYAMIYOR... SANATTAN UZAKLAŞTIRDINIZ BAYRAĞIMIZI.. OLDUĞUNDAN BAŞKA TÜRLÜ GÖRMEYE TAHAMMÜL BİLE DEMİYORSUNUZ. OYSAKİ KİMSE NE ŞEKLİNİ NE RENGİNİ DEĞİŞTİRİYOR.. SİZ NEYE İNANIRSANIZ İNANIN; YERYÜZÜNDE KİM KIRMIZI BİR ZEMİNDE, BEYAZ AY VE YILDIZI GÖRÜRSE ONUN TÜRK BAYRAĞI OLDUĞUNU ANLAR SİZ ANLAYAMASANIZDA.

BEN AİRBRUSH İLEDE İLGİLENİYORUM. BİR BAYRAK TASARIMI ARADIĞIM ZAMAN BİR TANE BİLE GÜZEL OLMUŞ DİYECEĞİM BİR BAYRAK ÇALIŞMASI BULAMADIM. HER YER AMERİKAN BAYRAĞI DOLU HEMDE ÇEŞİT ÇEŞİT. GÜZEL VE İNCELİKLE ÖZENLE ÇALIŞILMIŞ. ÇÜNKÜ OLARDA BİZİM KADAR BAYRAKLARINI SEVİYORLAR. GÖSTERİŞ ŞEKİLLERİ BİZİM GİBİ OLMAYABİLİR ÇÜNKÜ KÜLTÜRLERİ FARKLIDIR ADAMLARIN.

EMİNİM SİZ HAT ÇALIŞMALARININDA İLK YAPILDIĞI YILLARDA YAŞASANIZ KUR'AN HARFERİNİ BU ŞEKİLDE KULLANAMAZSINIZ DİYEDE İTİRAZ EDERDİNİZ.

neyse kaptırdım bende kendimi... ama orjinal bile olmayan bir bayraa bu kadar gerici ve kapalı bir anlayışı benim anlamam mümkün değil... saygısızlık ve hakaret içermediği sürece ben tarafım sonuna kadar.

Metnin tamamını büyük yazmak yasaktır.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bu konunun açılış amacı olan grafik bece olmamış.. ne görsel olarak güzel duruyor nede teknik açıdan bir vay dedirtecek durumu var....

ANCAAAAAAKKKK..

YUKARIDA ALINTI YAPTIĞIM AÇIKLAMA BENCE DAHA KÖTÜ HATTA KÖTÜDEN DE ÖTE RESMEN BAĞNAZLIK OLMUŞ.....

O KANUNU DEFALARCA OKUDUM, BİR GRAFİK ÇALIŞMASINDA AŞŞAĞILAYICI Bİ İFADE OLMADAN HAKARET İÇERMEDEN KULLANILMASI İEL ALAKALI HİÇBİR İBARE YOK...

AYRICA OTURUP GÜZEL BİR ŞEY YAPMAK YERİNE BU BAĞNAZLIĞI ANLAYAMIYORUM.. BENİM TAHAYYÜLÜM ALMIYOR BU BAKIŞ AÇISINI...

RESMEN VİZYONEL DARLIK VE BARBARLIKTIR BU....

KULLANDIĞIMIZ BAYRAK TÜRK BAYRAĞIDIR...

BU BAYRAK ORJİNAL BAYRAK DEĞİLDİR.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ İLE BU HALE GETİRİLMİŞTİR.

OSMANLI BAYRAĞININ BİR TARAFINDA YER ALAN TÜRK BAYRAĞI 3 HİLALLİ OLANDIR.

EĞER DERDİNİZ TÜRKÜN BAYRAĞINI İNANILMAZ İLİFATLAR İLE ULULAŞTIRMAK İSE; O ZAMAN 3 HİLALDEN OLUŞAN TÜRK BAYRAĞINI SAVUNUN...

YOKSA DERDİNİZ NEDİR ANLAYAMADIM.

BU BAKIŞ YÜZÜNDEN BAYRAĞINI BU KADAR SEVEN BİR MİLLET ÜZERİNE KIYAFET OLARAK BİLE GİYEMİYOR. MONTUNUN SIRTINDA GÜZEL BİR BAYRAK TAŞIYAMIYOR... SANATTAN UZAKLAŞTIRDINIZ BAYRAĞIMIZI.. OLDUĞUNDAN BAŞKA TÜRLÜ GÖRMEYE TAHAMMÜL BİLE DEMİYORSUNUZ. OYSAKİ KİMSE NE ŞEKLİNİ NE RENGİNİ DEĞİŞTİRİYOR.. SİZ NEYE İNANIRSANIZ İNANIN; YERYÜZÜNDE KİM KIRMIZI BİR ZEMİNDE, BEYAZ AY VE YILDIZI GÖRÜRSE ONUN TÜRK BAYRAĞI OLDUĞUNU ANLAR SİZ ANLAYAMASANIZDA.

BEN AİRBRUSH İLEDE İLGİLENİYORUM. BİR BAYRAK TASARIMI ARADIĞIM ZAMAN BİR TANE BİLE GÜZEL OLMUŞ DİYECEĞİM BİR BAYRAK ÇALIŞMASI BULAMADIM. HER YER AMERİKAN BAYRAĞI DOLU HEMDE ÇEŞİT ÇEŞİT. GÜZEL VE İNCELİKLE ÖZENLE ÇALIŞILMIŞ. ÇÜNKÜ OLARDA BİZİM KADAR BAYRAKLARINI SEVİYORLAR. GÖSTERİŞ ŞEKİLLERİ BİZİM GİBİ OLMAYABİLİR ÇÜNKÜ KÜLTÜRLERİ FARKLIDIR ADAMLARIN.

EMİNİM SİZ HAT ÇALIŞMALARININDA İLK YAPILDIĞI YILLARDA YAŞASANIZ KUR'AN HARFERİNİ BU ŞEKİLDE KULLANAMAZSINIZ DİYEDE İTİRAZ EDERDİNİZ.

neyse kaptırdım bende kendimi... ama orjinal bile olmayan bir bayraa bu kadar gerici ve kapalı bir anlayışı benim anlamam mümkün değil... saygısızlık ve hakaret içermediği sürece ben tarafım sonuna kadar.

Beyfendi siz benim yorumum üzerine yorum yapıyorsunuz. Konuyu amacından uzaklaştırarak asıl yorumun çalışmaya yapılması gerektiğini hatırlatır farklı ve şahsi düşüncelerinizi başkalarına dikta etmeye çalışmamanızı rica ederim.

Konu sahibi arkadaşın konusuna zarar vermeden lütfen çalışma ile ilgili yorumunuzu yaparak bir başkasının görüşü hakkında yorum yapıp konuyu farklı yönlere çekmeyiniz.

Siz ister tek hilal ister hiç hilalli olmayan bayrağı kendi bayrağınızın orijinal hali olarak görebilir ve buna inanabilirsiniz. Yukarıda yazmış olduğum yorum ise bayrak kanunu ile ilgili olan yazı devamında arkadaşın çalışmasından hissedilenleri anlatış şeklimdir. Siz de kendi görüşünüzü bir başkasının görüşüne dayandırmadan yaparsanız yorum yerini bulacaktır.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

ben mhp li değilim. inancım milliyetçiliğe izin vermez... ama bu türkün bayrağının şeklini değiştirmez. sadece bir siyasi partinin türkün simgesini aldığını gösterir. asıl yanlış olan buna izin verilmesidir ki sadece bu sebeple insanlar kendi simgelerini kullanamaz oldular. çünkü kullandıklarında bir siyasi görüşü temsil ediyor hale geliyorlar.

ancak ne olursa olsun yinede türkün simgesinin kurt yada 3hilal olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.

ben değilde siz olayı hemen siyasal olarak algılamışsınız sanırım. bu simgelerin bir siyasal partinin simgeleri olduğunu düşünüyorsunuz. oysa onlar bizim işaretlerimiz, bir siyasal parti o işaretleri kullanıyor sadece.

umarım bu sefer ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

ama hala dağ başında titreyerek nöbet tutan bizlerden bir özür dileyemediniz. Oysaki en değerli duygularımızı ve hassasiyetlerimizi ve hatta erkek olarak ömrümüzden 18 ayımızı bu işi ayaklarımız şişerek doğuda, dağlarda yürüyerek ve soğuk kış günlerinde eksi bilmem kaç derecede titreyerek tuttuğumuz nöbetlere rağmen yaptık biz.

Oysa siz bu duygumuzu rahatça ve kabalama eleştirme hakkını kendinizde kolayca bulmuştunuz yukarıdaki mesajınızda.

beni sözleriniz değil ne kadar büyük olduğunuz ilgilendiriyor.
basitçe o özürü buradaki vatanını canları pahasına korumayı düşünen insanlardan dileyecek misiniz? dilemeyecek misiniz? bunun cevabını verin de bizde muhatabımızın ne kadar olduğunu bilelim.

Öylece fili züccaciyeye sokarak ortalığı kırıp yıkmakla olmuyor bu işler.

teşekkürler....

Özür dileyecek bir şey yapmış olsam amenna, büyük olmaktan kastınızı anlayabilmiş değilim. "Eleştiri" ifadesi yersiz bir kelime olmuş. Nöbetini tuttuğunuz bayrak kırmızı renkteydi, üzerinde beyaz ay ve yıldız taşıyordu. Karıştırmış olmalısınız. "Karanlıkta titrerken unutmuş olabilirsiniz affedilir" derdim ama Türk askerine yakışmaz bu unutuş malum ona bu nöbeti devreden şehitlerin gazilerin kanının rengidir o kırmızı, kurdele rengi değil yani. Ben şehidin de gazinin de farkında olanlardanım. Siz neyi savunuyorsunuz, anayasaya karşı gelerek? Ve derdiniz nedir? buradan car car yok şöyle yok böyle... Şu anki bayrağım yeşil olsa kırmızı bir çalışma yapılsa aynı tepkiyi verirdim. Siz takım tutar gibi renk tutuyorsunuz, ben Türkiye Cumhuriyet'inin fanatiğiyim, ölürüm de öldürürüm de... Kanım akarken de bayrağımın alına al akıyor der, gurur duyarım. Siz özür dileyin TÜRKİYE CUMHURİYET'inden. Bu son sözümdür, konu geriyor çünkü.

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neyse anlamayacağınızı ve konuyu demogog havası ile farklı yerlere angaje edeceğinizi tahmin etmiştim.. ben kendi hesabıma cevabımı aldım...

sizlerin derdinizin bayrak değil tutuculuk ve bağnazlık olduğuna bir kez daha şahit oldum..

klasik türk forum konuşmasına dönüştü yine.. herkes istediğini söyler. dilediğini söyleyene bir şey söylendiğinde ise hemen tavırlar ve işine bak sen tadında cevaplar gelmeye başlar..

herkese teşekkür ederim... ben için konu kapanmıştır...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
neyse anlamayacağınızı ve konuyu demogog havası ile farklı yerlere angaje edeceğinizi tahmin etmiştim.. ben kendi hesabıma cevabımı aldım...

sizlerin derdinizin bayrak değil tutuculuk ve bağnazlık olduğuna bir kez daha şahit oldum..

klasik türk forum konuşmasına dönüştü yine.. herkes istediğini söyler. dilediğini söyleyene bir şey söylendiğinde ise hemen tavırlar ve işine bak sen tadında cevaplar gelmeye başlar..

herkese teşekkür ederim... ben için konu kapanmıştır...

Kusura bakmayın fakat kabul etmiş olduğunuz kuralları sonradan bu şekilde hiçe sayarak ve bizlere bir takım etiketler takarak istediğinizi söyleme hakkınızın olduğunu düşünmek hem bizlere hem de diğer tüm forum üyelerine haksızlık olacaktır. Bence bu şekilde davranışınız ne size ne de bizlere yakışan ya da yakıştırılacak türden davranışlar değildir.

Anlayış göstereceğinize inanarak konunun dağılmamasına göstereceğiniz özen için şimdiden teşekkür ederim.

mash

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben konu benim için kapanmıştır diyorum ama inceden laf sokup duruyorsunuz.. bir önceki mesajınızda da aynı hava vardı ciddiye almamıştım.

Baştan kabul edip sonrasında çiğnedim kurallar hangileri?

Beni uyaracağınıza benim vatanseverliğimi söylediklerimin doğruluğunu bile bilmeden sorgulama hakkını kendinde gören cahilleri uyarınız.. ben türkün işareti ve bayrağından bahsederken bana söylenenleri sadece içi boş cümleler olarak gördüğüm için cevap bile vermedim. yoksa her biri okkalı bir cevabı hak edecek cinsten sözlerdi... ve ayrıca bu bilgiler ilkokul tarihinde öğretilmişti bize. ortaokul bile değil.

ve banazlık öyle bir sevyeye gelmişki. rengin bile önemi kalmamış. üzerindeki işaretlerin bile önemi kalmamış. bir kişi orada çaput dalgalandırsa da onun için ölünüp öldürülür hale gelmiş. BUNUN ADI DÜNYADAKİ TÜM SÖZLÜKLERDE BAĞNAZLIKTIR. ben bir yafta yapıştırmıyorum fikrimi beyan etmiyorum burada bu bir tanımdır. ben sadece tespitini yapıyorum ve yaptımda.

bütün bunları bir kenara bırakıp benim bilimsel ve doğru sözlerime takılıp bunu dikte olarak algılayan sizsiniz ayrıca.

benim sölerimde bilgi hatası varsa buyrun söyleyin ben saçma gurur yapmam yanlış biliyormuşum şimdi öğrendim derim. ama kimsenin vatanseverliğini sorgulamam.

ve takdir edersinizki birisi karşıma geçip sıcak koltuğundan benim vatanseverliğim hakkında atıp tutmaya kalkınca da biraz geriliyorum hali ile.

ayrıca konunun kendisi için kapandığını söyleyen birine hala ne diye uyarı cinsinden cevap yazıyorsunuz ki.. sizce ben "etiketleyen ve dikte eden biriymişim" dediniz ve bende buna cevap bile vermedim çünkü bence cevabı bile haketmeyen sözcüklerdi... bunlar o cümleler hakkındaki benim fikirlerimdi. ve ben konuyu kapatırken bundan bile bahsetmedim. ama görüyorumki siz benimle aynı özeni bile göstermiyorsunuz cevaplarınız da.

bende fikrimi söyledim kimseden alıntı yapmadan ve kimse ismi vermeden ve konu kapandı dedim.

ama sanırım siz kapanmasını istemiyorsunuz.

konunun dağılmamasına benim özen göstermemi beklerken bende cevap yazmayarak aynı özeni göstermenizi sizden bekliyorum.

aksi halde cevap hakkımı kullanırım ve sanırım buda forum kurallarına uygun bir davranış olur. Yada hang kuralı yada kuralları ihlal ettiğimi bana beyan ediniz lütfen.

Teşekkürler...

Son düzenleme:

CANIMTURKIYEM

🌱Yeni Üye🌱
Emeğine yüreğine sağlık arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş. Teknik detaylara girilirse herkes bir elştiri yapabilir ama asla ve asla kendi bayrağını ne şekilde yorumladığına, geleneksel ve ahlaki kültürümüze ters düşmedikçe kimse karışamaz. Türk bayrağı her türk vatandaşının kendi bayrağıdır. Cahilce yapılan eleştiriler yüzünden lütfen çalışmalarını bizlerle paylaşmaktan vazgeçme.

Saygılar...

Fani66

🌱Yeni Üye🌱
Moral Arkadaşıma katılıyorum. Bu güzel çalışması 3 Boyutlu bir Grafikten oluşuyor
ve içinde Ay Yıldız var. Valla çok beğendim keşke herkes bunun güzelliğinin farkına
varabilseydi. Ben büyük bir keyfle bu güzel çalışmayı seyrettim ne de güzel yapmış
herşey yıldırım ve desenler bir arada arka plan resmide çok güzel oturmuştur.
En güzel tarafı da Ay Yıldız bem beyaz kar gibi.

Ellerine sağlık yeni çalışmalarını bekliyoruz. Hoşçakalın.
.

moral00

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Fani66 ve Canımtürkiyem İkinizede Çok Teşekkür Ederim Sırf Bu resme yorum yapanlar yüzünden mesleğimi değiştirdim .p

celalin

🌱Yeni Üye🌱
Celal ŞAP

Osmanlı Arması
OsmanlArmas.jpg

Türkiye Bayrağı
TurkiyeBayrag.jpg

Türkiye Haritası
TurkiyeHaritas.jpg

Windows 7-3Adet Tema(.themepack)
https://rapidshare.com/files/3525729476/Windows_7-3Adet_Tema_.themepack_.rar

Son düzenleme: