mash
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Savunduğunuz simgeler artık sadece ideolojik ögeler olmaktan öte değil.
hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
ben mhp li değilim. inancım milliyetçiliğe izin vermez... ama bu türkün bayrağının şeklini değiştirmez. sadece bir siyasi partinin türkün simgesini aldığını gösterir. asıl yanlış olan buna izin verilmesidir ki sadece bu sebeple insanlar kendi simgelerini kullanamaz oldular. çünkü kullandıklarında bir siyasi görüşü temsil ediyor hale geliyorlar.
ancak ne olursa olsun yinede türkün simgesinin kurt yada 3hilal olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu durum.
ben değilde siz olayı hemen siyasal olarak algılamışsınız sanırım. bu simgelerin bir siyasal partinin simgeleri olduğunu düşünüyorsunuz. oysa onlar bizim işaretlerimiz, bir siyasal parti o işaretleri kullanıyor sadece.
umarım bu sefer ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
ama hala dağ başında titreyerek nöbet tutan bizlerden bir özür dileyemediniz. Oysaki en değerli duygularımızı ve hassasiyetlerimizi ve hatta erkek olarak ömrümüzden 18 ayımızı bu işi ayaklarımız şişerek doğuda, dağlarda yürüyerek ve soğuk kış günlerinde eksi bilmem kaç derecede titreyerek tuttuğumuz nöbetlere rağmen yaptık biz.
Oysa siz bu duygumuzu rahatça ve kabalama eleştirme hakkını kendinizde kolayca bulmuştunuz yukarıdaki mesajınızda.
beni sözleriniz değil ne kadar büyük olduğunuz ilgilendiriyor.
basitçe o özürü buradaki vatanını canları pahasına korumayı düşünen insanlardan dileyecek misiniz? dilemeyecek misiniz? bunun cevabını verin de bizde muhatabımızın ne kadar olduğunu bilelim.
Öylece fili züccaciyeye sokarak ortalığı kırıp yıkmakla olmuyor bu işler.
teşekkürler....