Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ayakkabıcı için logo tasarımı

ventusreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar selam,ayakkabı mağazası olan bir müşterim logo istiyor,firmanın adı bay men ,logo konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Benzer konular

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
sen bişeyler yap burda yayınla arkadaşların eleştirileri dogrultusunda eminim bişeyler çıkacaktır böyle insanlar yardımcı olamayabilirler kolay gelsin...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
bişeyler hazırlayıp onlar hakkında yorumları alarak geliştirmeniz gerekiyor
siz birşey sunmadan yardım alamazsınız
yoksa konuyu kapatmamız gerekir

ventusreal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim şu anda bir çalışma yapıyorum en kısa sürede sayfaya koyacağım ve görüşlerinizi almak isterim

evet bu logo çalışmam,fikirlerinizi bekliyorum
logobmre5.jpg

deniz55

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.dinamikajans.com
sen ilk önce birşeyler olsuturmaya bak sonra eleştiriler doğrultusunda sana yardımcı olalım.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
bir müşteri gibi baktığımda footwear yazısı çok sırıtıyor onun üzerinde font denemesi yap bence koy gelsin..

erdemcagla

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.erdemcagla.com
amblem - logo bu kadar basit olamaz. ayakkabi firması diye logosunda ayakkabı olması gerekmez biraz daha uğraş.

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı çok hoş ama footwear yazısını biraz daha küçültüp ince bi karakterle tamamını büyük harf yazıp harf aralarını açsan daha estetik durur. Zemindeki turuncu şekil olmamış. Onun yerine yine turuncu renkte düz bir çizgi çekip birkaç harfin aralarından geçirsen daha hoş olabilir bence...

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
font güzel... sana tavsiyem: dikdörtgen bir alanın yada kare bir alanın içine sadece yazıyı koy alana çerçeve ver ya da içine renk ver ama bu şekilde kullanma... Üzgünüm ama ayakkabı görseli çok komik duruyo.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Baymen yazısının ritmi hoş değil ve bir fontu alıp ufak tefek değişiklikler yapmışsın, altta kullandığın ayakkabı backgroundu yazıyla hiç uyumlu değil, fazla uzatmayalım olumlu pek birşey göremedim. Burda beyin fırtınası yaratacak bir çalışma bekliyorum senden hadi bakalım kolay gelsin:))