Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar selam,ayakkabı mağazası olan bir müşterim logo istiyor,firmanın adı bay men ,logo konusunda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler
sen bişeyler yap burda yayınla arkadaşların eleştirileri dogrultusunda eminim bişeyler çıkacaktır böyle insanlar yardımcı olamayabilirler kolay gelsin...
Yazı çok hoş ama footwear yazısını biraz daha küçültüp ince bi karakterle tamamını büyük harf yazıp harf aralarını açsan daha estetik durur. Zemindeki turuncu şekil olmamış. Onun yerine yine turuncu renkte düz bir çizgi çekip birkaç harfin aralarından geçirsen daha hoş olabilir bence...
font güzel... sana tavsiyem: dikdörtgen bir alanın yada kare bir alanın içine sadece yazıyı koy alana çerçeve ver ya da içine renk ver ama bu şekilde kullanma... Üzgünüm ama ayakkabı görseli çok komik duruyo.
Baymen yazısının ritmi hoş değil ve bir fontu alıp ufak tefek değişiklikler yapmışsın, altta kullandığın ayakkabı backgroundu yazıyla hiç uyumlu değil, fazla uzatmayalım olumlu pek birşey göremedim. Burda beyin fırtınası yaratacak bir çalışma bekliyorum senden hadi bakalım kolay gelsin)