Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim sn.mücahitt kardeş ayçekirdeği yazısının dışındaki efeki kaldırayımmı başka birşeymi bırakayım acaba birde elinizde varsa ayçekirdeği görüntüsü lazım daha iyi yardımcı olurmusunuz
Ben beğendim çok hoş olmuş. Çekirdek vektörü veya yüksek piksellisi lazımsa söyle gönderiyim
Bir de bu fotoğrafın çerçevesini nasıl yaptığını paylaşır mısın? Ben de çalışmalarımda kendi çizdiğim şekillerin içine fotoğrafı mask'lamayı istiyorum ama çizimim henüz zayıf..
Merhaba evet yüksek pikselli çekirdek görseli veya vektürü lazım bu konuda yardımınızı beklerim ayrıca fotoğraf çerçevesi içinde yardımcı olurum saygılar iyi günler
Merhaba evet yüksek pikselli çekirdek görseli veya vektürü lazım bu konuda yardımınızı beklerim ayrıca fotoğraf çerçevesi içinde yardımcı olurum saygılar iyi günler
başım üstüne biz allah nasip etsin yakın birzamanda kuruyemiş üzerine imalat yapacağız şimdi ambalaj tasarımını yapıyorum imalattan sonra göndereyim kardeşime vallah
Abi birde bu siteye ücretlimi üye olunuyor bayada pahalıymış hakkını helal et senide yordum ama birkaç şey daha baktım vallah gözümü alamıyorum bu siteden nasıl indereyim acaba
Abi birde bu siteye ücretlimi üye olunuyor bayada pahalıymış hakkını helal et senide yordum ama birkaç şey daha baktım vallah gözümü alamıyorum bu siteden nasıl indereyim acaba