Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ilanla ilgili teklif ve cevaplarınız için teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim. İlanımızla ilgili geri dönüşlerde bir arkadaşımızla mutabakata vardık. İlgi ve alakanıza tekrar teşekkürler...
Marmara Guzel Sanatlar Grafik bolumunde okuyorum, ilgili programlara hakimim ve freelance olarak dergi işinizi yapabilirim.İstersenizde tasarım olarakta yaptıgım işleri mail olarak atarım. kaya84kaya@hotmail.com mail adresinden ulaşabılırsınız.
Merhaba mail adresinize mesaj atamıyorum.Dergi tasarımınızı heray sorunsuz zamanında yapıp teslim ederim.Kullandığım program Indesign. Detaylar için bu mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.Kaç sayfa olacağı ve boyutuyla ilgili bilgi alabilirsem fiyatlandırma yapabilirim. egdogi21@gmail.com
Merhabalar; quark ve indesing programlarında 3 senelik tecrubem var. yayınevi bünyesinde calısmaktayım. Evden de dizgi ve mizampaj işleri yapmaktayım. ilanınız hala gecerliyse fiyatta anlaşıcamızı düsünüyorum.. sevgiler tuğçe
merhaba, ilanınız aktifse maille detaylı bilgileri görüşürüp çalışabiliriz. İndesing programında baskıya hazır halde teslim ederim. Emege saygı ve güven yeter. ozlemgocil@gmail.com