Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aylık Dergi Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diograf

🌱Yeni Üye🌱
hocam mail attim size donmuyosunuz bide yaa olur deyin olmaz deyin ne sacma bir ulke burasi ne sacma insanlar yaw

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam mail attim size donmuyosunuz bide yaa olur deyin olmaz deyin ne sacma bir ulke burasi ne sacma insanlar yaw

Size forum sayfalarının yani tüm mesajları okumanızı tavsiye ediyorum, nasıl saçmaladığınızı eminim anlayacaksınızdır. Saygılar...

Not: Türkçe'de W yok... Dilimizi ve Türkçe'yi düzgün kullanalım... Kullanmayanları uyaralım. Daha anlaşılır derli toplu bir toplum olalım.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar ilanla ilgili teklif ve cevaplarınız için teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim. İlanımızla ilgili geri dönüşlerde bir arkadaşımızla mutabakata vardık. İlgi ve alakanıza tekrar teşekkürler...

Yeniden ekleyelim üst mesajları okumayanlara klavuz olur...

berkaya

🌱Yeni Üye🌱
Marmara Guzel Sanatlar Grafik bolumunde okuyorum, ilgili programlara hakimim ve freelance olarak dergi işinizi yapabilirim.İstersenizde tasarım olarakta yaptıgım işleri mail olarak atarım. kaya84kaya@hotmail.com mail adresinden ulaşabılırsınız.

milagros

🌱Yeni Üye🌱
ilaninizla ilgileniyorum mail adresinizde bir yanlislik var sanirim geri donuyor.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kimse okumadan cevap yazıp daha halen geri dönüş istiyor. Aranan arkadaş bulunmuştur. İlan kapanmıştır.

karakayasulo

🌟Usta Tasarımcı🌟
Derginizi en kısa surede Quarkexpress ve photoshop'ta yapabilirim.
karakayasulo(at)hotmail.com

dogi21

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba mail adresinize mesaj atamıyorum.Dergi tasarımınızı heray sorunsuz zamanında yapıp teslim ederim.Kullandığım program Indesign. Detaylar için bu mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.Kaç sayfa olacağı ve boyutuyla ilgili bilgi alabilirsem fiyatlandırma yapabilirim.
egdogi21@gmail.com

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Lütfen artık bu konuya mesaj yazmayınız. İlan kapanmıştır.

tuqqce

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar;
quark ve indesing programlarında 3 senelik tecrubem var. yayınevi bünyesinde calısmaktayım. Evden de dizgi ve mizampaj işleri yapmaktayım. ilanınız hala gecerliyse fiyatta anlaşıcamızı düsünüyorum..
sevgiler
tuğçe

"ÖzLeM"

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba, ilanınız aktifse maille detaylı bilgileri görüşürüp çalışabiliriz. İndesing programında baskıya hazır halde teslim ederim. Emege saygı ve güven yeter.
ozlemgocil@gmail.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...