Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aylık sabit bedel karşılığı freelance grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elfoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İsim: elif
Semt: Avcılar
Kullandığı Programlar: Photoshop çok amaclı kullanabilirim+Freehand çokii i+Corel Draw adobe illustrator ii kullanmaktayım çok ii pc ve ii mac kullanmaktayım

özel 2 firmada çalışmış bulunmaktayım bunlardan biri grafik ajansıdır .illistratör ve grafiker olarak çalışmış bulunmaktayım şuanda iş arıyorum irtibata geçersek işlerimden örnekler göstererek sunum yapabilirim.

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web tasarım konusunuda yardımcı ola bilirim özel meseaj ile ulaşırsanız yada proflimdeki msn adresinide eklerseniz göreşe biliriz.

kadir_nas

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

özel msj gönderidm inşallah hayırlı olur.

iyi çalışmalar,
selamlar.

ddmbyzt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
cs2 biliorum işsizim yani gun içerisinde başka biraktivitem yok çalışamma engel teşkil edecek herhangi bir engelbulunmamaktadır

sunaysun

🌱Yeni Üye🌱
kendi evimde kendi bilgisayarımla size yardımcı olabilirim...hala arıyorsanız mesajınızı bekliyorum***@***.com

İletişim bilgileri veren üye:

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forum içerisinde iletişim bilgileri vermek yasaktır. Lütfen iletişim bilgilerinizi pm (özel mesaj) yolu ile veriniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozlem_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba

merhaba;
freelance olarak çalışabilirim. Antalya Da ikamet ediyorum.

ceni

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarımdan, renk ayrımına,digital baskıdan,ofset baskıya kadar bütün calısmalarınızı yönetebilirim 14 yıllık tecrubem bulunmaktadır,lgilenirseniz msj atın. Avrupa yakasında hikamet etmekteyim.

ceni

🌱Yeni Üye🌱
Grafik tasarımı,ofset baskı konularında 14 yıllık bir deneyimim var sizin isteklerinizi karşılayabilecegimi düsünüyorum.

BERİVAN1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
özel mesaj atmak istedim fakat posta çıkışınız dolu...mümkünse temizlerseniz size ulaşabilirim...kolay gelsin :)

sertand

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sertandirek.com
Bende işinize talibim , kotanız dolu olduğu için mesaj atamadım size , matbaa e baskı tecrübemde mecat , istediğiniz tüm özellikler bende mecut , sadece web konusunda pek bi bilgim yok. İsterseniz size cv mi de gönderebilirim....

imacman

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba

Sanırım posta kutunuz dolu özel mesaj atamadım. İletişime geçelim, sizinle çalışmak isterim. 13 yılı aşkın matbaa - ajans - yayınevi tecrübem var.

İyi çalışmalar
Umut

corto

🌱Yeni Üye🌱
mesaj atıyorum ama pm niz dolu her seferinde.

cheky

🌱Yeni Üye🌱
sürekli net başındayım ilanınızla ilgileniyorum düşünürseniz msj bekliyorum

cheky

🌱Yeni Üye🌱
kocaelide ikamet etmekteyim 2yıllık ajans deneyimim var.sürekli net başındayım ilanınızla ilgileniyorum düşünürseniz msj bekliyorum

gtstar

🌱Yeni Üye🌱
17 Yıldır grafik tasarım sektöründe grafiker olarak hizmet vermekteyim, geçen zaman içinde bir çok kuruluşta gerek freelance gerekse kadrolu olarak çalışmalarım oldu. Photoshop, indesign, freehand, corel, illustrator programlarını uzman seviyede kullanmaktayım. Sizin içinde uygunsa özelden görüşebilir veya yüz yüze toplantı yapabiliriz.

İyi çalışmalar.
Gökhan TORUN

cs3NET

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.cs3net.net
Merhabalar Ben WEB TASARIMI ile ilgili konuda yardımcı olabilecegimi düşünüyorum.
Firma olrak çalışıyoruz ve bugüne kadar kötü bir referansımız olmadı..
sitemiz cs3NET BİLİŞİM ve REKLAM HİZMETLERİ
referanslarımız son olarak güncellenmedi orada, iletişim bilgilerimizden ulasırsanız ayrıntılı olarakta görüsebiliriz.

Bursada olmamız engel olmadıgını düsünüorum. Buradan Romanyaya bile web site yaptık..
Ayrıca Web Üzerinden program ve yazılım yapıyoruz.

İyi Çalışmalar
İyi Günler...

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
ilan sonuçlanmıştır.İki taraf içinde hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...