Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aziz av bayii logo çalışması

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar 2 adet çalışma yaptım müşterilerden önc size göstermek istedim 2 logo laışması var arasından birini gösterecem müşteriye sizn seçtiğiniz birini göstereyim dedim

azizavpazarlama.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

fillix

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmaların görünmüyor

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biraz bu forumda acmeiyiz ama ekledim şimdi yorumlarınızı ve seçiminizi bekliyorum arkadaşlar

lordumlord

🌟Usta Tasarımcı🌟
Daha yaratici birseyler olustura bilirdin
Logolarin cok basit bi okadarda amörtöce

calismalarinda basarilar dilerim

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Av malzemeleri dükkanıysa burası neden ambleminizi bir av maltemesinden yola cikarak yapmıyorsunuz.. ?? Çünkü kullandıgınız amblem işi desteklemiyor çok kopukluklar olmuş..

1. logoda siyah üstü sarı beyaz karışan ayak izi okunurlugu bozuyo ve baskıda çok büyün sorunlar çıkartabilecek durumda

2. nin ambleminde ise hiç bir şey belli değil 2 şekil üst üste getirilmiş sadece.. ? Bu kadar mıdır yani.. Fontlarlasa bile oynama gereği bile duymamış fontları direk amblemin yanına yazıp işi bitirmişsiniz..

Çok emek verdiğinizi sanmıyorum.. Kestirip Atılmış bir çalışmaya benziyor başarılar..

by_kanarya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kelimelrinde hakılılık payları var ama bi o kadar öylesine yazayım dercesine bi yazı olmuş kurumsal logolarda bir iş yerinin veya firmanın ne sattığı logo olarak koyulmaz logo kurumsal olur ha birin ci logodaki ayak izinde haklısın onu dikkate alacağım 2 de ise fonlarda hala çalışma yapıyorum yorumlarınız için sağolun

Av malzemeleri dükkanıysa burası neden ambleminizi bir av maltemesinden yola cikarak yapmıyorsunuz.. ?? Çünkü kullandıgınız amblem işi desteklemiyor çok kopukluklar olmuş..

1. logoda siyah üstü sarı beyaz karışan ayak izi okunurlugu bozuyo ve baskıda çok büyün sorunlar çıkartabilecek durumda

2. nin ambleminde ise hiç bir şey belli değil 2 şekil üst üste getirilmiş sadece.. ? Bu kadar mıdır yani.. Fontlarlasa bile oynama gereği bile duymamış fontları direk amblemin yanına yazıp işi bitirmişsiniz..

Çok emek verdiğinizi sanmıyorum.. Kestirip Atılmış bir çalışmaya benziyor başarılar..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
kelimelrinde hakılılık payları var ama bi o kadar öylesine yazayım dercesine bi yazı olmuş kurumsal logolarda bir iş yerinin veya firmanın ne sattığı logo olarak koyulmaz logo kurumsal olur ha birin ci logodaki ayak izinde haklısın onu dikkate alacağım 2 de ise fonlarda hala çalışma yapıyorum yorumlarınız için sağolun

Öylesine yapılmış gibi gözüken bir işe.. Ancak öylesine bir yorum yapabildim kusura bakmayın!

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar polemiğe gerek yok yorum yapılması için çalışmanızı koymuşssanız olumlu yada olumsuz yorum ve eleştirileride kabul ediyorsunuz demektir bunu uzatmanın bi manası yok ilk çalışma için dilaranın yorumuna katılıyorum 2. çalışma daha iyi üzerinde çalışılması lazım renk ve font denemeleri yapabilirsin kolay gelsin emeğine sağlık

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Her iki logoda olmamış arkadaşım.Etkiliyici bir kısmı var mı sence?.Sıradan fontlarla sadece ismini yazmışsın.Bi tarafınada geometrik şekiller koymuşsun.1. ayak izi yazıyla çok karışmış.Bence örnek logoları bi incele.İyi Çalışmalar..

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Eğer iki çalışmayı kıyaslarsak 1. üzerine gidilmeli.
Bana kalırsa her iki çalışmada yeterli değil. Konu av malzemeleri ve materyal oldukça bol.
Bunları işleyebilirsin.
AZİZ harf yapısı olarakta buna müsait, beni kullan, benimle oyna diye bağıran bir "İ" var orda bana kalırsa :)

Kolay gelsin.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Birincisi guzel arkadasım ellerıne saglık.

Not:Belkı yapabıldıgı bu kadardır amma elestırdınız yahu sıze en guzelı hangısı dıye sormus o kadar soyleyecegınıze su olmamıs bu olmamıs.hayret

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence de avcılığı çağrıştıracak bir çalışma olmalı.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Birincisi guzel arkadasım ellerıne saglık.

Not:Belkı yapabıldıgı bu kadardır amma elestırdınız yahu sıze en guzelı hangısı dıye sormus o kadar soyleyecegınıze su olmamıs bu olmamıs.hayret

"aferin" demek marifet değildir. forumun genel işleyişi bu değil. çalışma yapan kişi bir kaç öneri sunar, buradaki arkadaşlarda şu logonun şurası iyi ya da şurası kötü diye fikirlerini söyler. iyi olan yerlerini ya da aksayan/hatalı/düzeltilemsi gereken yerlerini belirtir. varsa bir eksiklik veya hata elbette söylenecektir. neticede, çalışmasını buraya koyan kişi bu yorumlar üzerinden isterse tekrardan çalışır ve hatalarını düzeltir, eksikliklerini tamamlar ve daha iyi bir çalışma ortaya çıkartır ya da "ben böyle istiyorum" der ve kendi bilir.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
1. , 2.den daha güzel olmuş .. başarılar..

porcelain

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence 1.de dürbün efekti kullansan sanki daha iyi av malzemelerinde pati oluşu bir sevimlilik çağrıştırıyor ama av (bu devirde zevk için yapıldığını varsayarak) benim kesinlikle tasvip etmediğim davranıştır. dolayısıyla ben daha sevimlilikten uzak bir şey koyardım. 2.güzel ama pek av malzemesi satan bir dükkanı çağrıştırmıyor bana göre. emeğine sağlık