Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
özel bi istegim yok, bu fotoğraflar için demiyorum, ama fotoğrafik olarak degerlendirilebilecek fotograflari var azranin, actigim konularda görebilirsiniz, resme bakar ister fotografik acidan değerlendirirsiniz, isterseniz az önce seylediğiniz gibi -tatli cocuk dersiniz, isterseniz hiç birsey demessiniz. azra benim kizim ve ilk cocugum olmasindan olacakki onunla ilgili biraz heyecanliyim ve kizimla ilgili birkac resmi buradaki arkadaslarimla paylasmak istiyorum. eger siz fotografik acidan degerlendirmek istiyorsaniz öyle degerlendirebilirsiniz. kaldi ki bu beni mutlu eder, bilginizi paylasmak isterseniz tabi.. tesekkürler
1. ve 4. fotoğraflar günü birlik özel bir amaç için çekilmemiş teknik açıdan hatalılar . Ama ben 2. ve 3. fotoğraflarınızı begendim . Bebeğin güzelliğiyle teknik ve ışık açılarını kadrajınızı düzgün tutmuşsunuz . Maşallah bi de