Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

background'a full ekran video gömmek

oaltindag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhaba;
Yapmak istediğim zor birşey mi kolay mı hiç bir fikrim yok...

Bazı internet sitelerinde görüyorum, sitede full ekran pixellere bölünmüş halde videolar dönüyor. İstediğim sadece bu... 30sn'lik videolarım var ve bunları bu şekilde sürekli olarak yayınlamak istiyorum. Ortada ya da altta da "site yapım aşamasında" yazacak (burası işin kolay kısmı sanırım) bunu nasıl yapabilirim?

Zor mudur bunu yapmak?

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
valla dediğinizi pek anlayamadım. özel mesajla örnek bir url gönderirseniz bakıp cevaplamaya çalışalım..

iskendersacli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Flash ile yapılabiliyor bahsettiğin şey, ama konu hakkında pek bir bilgim yok. bir arkadaşım yapıyordu arka planda video dönüyor üzerinde de web sitesi çalışıyor. Ama dediğim gibi flash ile yapıyordu benim arkadaşım flash bölümünde bir sor istersen. Kolay gelsin.

oaltindag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
........................... buradaki örnekteki gibi... şimdilik web sitesinin çalışmasına gerek yok. sadece elimdeki videolar dönsün istiyorum. bir de "site yapım aşamasında" gibi bir yazı o kadar

Moderatör tarafında düzenlendi:

iskendersacli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam işte bu benim dediğim gibi flash ile yapılmış bir çalışma, flash hakkında pek bir bilgim yok bu konuda, flash kısmındaki arkadaşlar yardımcı olacaktır sanırım..

serinn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.serinworks.com
Verdiğin linkteki gibi bir görüntü elde etmek istiyorsan ilk önce elindeki videoları premiere vs.. programlarla siyah beyaz yapabilir, pixel görüntüyü ps'de pattern kullanarak çözebilirsin, daha sonra dosyalarını flasha almalısın. Biraz da flash bilgisi gerek tabi.

oaltindag

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Verdiğin linkteki gibi bir görüntü elde etmek istiyorsan ilk önce elindeki videoları premiere vs.. programlarla siyah beyaz yapabilir, pixel görüntüyü ps'de pattern kullanarak çözebilirsin, daha sonra dosyalarını flasha almalısın. Biraz da flash bilgisi gerek tabi.

PS bilgisi iyi, premiere de şık... ama flash a gelince çuvallarım :)

hddntha

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylediklerini yapabilmen için videonun görüntü ölçeğinin çok büyük olması lazım (1950x1080px) zira ziyaretçilerin ekran çözünürlükleri değişiklik gösterebilir. bunun yerine isole edilmiş bir video kullanarak, flash'ta arka plan rengini de isoleye göre vererek videoyu çalışma alanına ortalayarak, publish ayarlarından html sekmesinden movie'nin html ayarlarından vertical: center horizantol: center ayarlayarak çözebilirsin. Kafan karışırsa söylediklerimi arayarak çözmeye çalış, 1 kere ögrenirsen her zaman yaparsın =)