Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bad Justice

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
wacom a5 tablet + Photoshop cs5 kullandım.herhangi bir referans kullanılmamıştır tamamen kendi hayal ürünüm. Yorumlarınızı eksik etmeyin. :angel:

fantasy9imzalinet.jpg

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
öncelikle ellerinize sağlık.

şunu da belirtmeliyim ki referans kullanmalısınız. (referans kullanmak demek, o resmi olduğu gibi çizmek değildir.)

bu tema için kullanılabilecek referans resimler şunlar olabilirdi:
-bir arslan, yelesi ile,
-gür saçlı bir insan,
-bir kızıldereli,
-terazi,
-ateş,
-deniz,
-karanlık ögeler,
-ön profilden bir erkek vucüdu vs..

şimdi resme bakın, o bedene o el ve bilekler ve o kaburga yapısı yanlış olmuş. sağ el, sol el ve o bedene göre zayıf olmuş.

bunları da düzenlerseniz çok daha güzel olacaktır, şüpheniz olmasın lütfen...

iyi çalışmalar..

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorum için teşekkürler hocam. ressamlık küçüklükten beri hayalim, ancak fırsat bulabildik resim çizmeye başlamaya. henüz 2-3 ay kadar oldu resim çizmeye başladım. teknikleri nedir bu tekniklerin isimleri nelerdir hiç bilmiyorum sadece zevk aldığım için çiziyorum :) ama tabi şu da bi gerçek ki en büyük hayalimdir ressam olmak umarım birgün başarırım. benim göremediğim hataları görüp bana söylediğiniz için çok teşekkür ederim. söylediklerinizi değerlendireceğim.

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
Andrew Loomis'in 5-6 tane e-book'ları var. internette hemen bulabilirsiniz ve telif sıkıntısı da yok. Andrew Loomis'in kitaplarını indirip onun kitaplarına çalışabilirsiniz, benim bildiğim en iyi kaynaktır: anatomi, perspektif, çizim vb..
kolay gelsin..

youngman_3736

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorum için teşekkürler :) azimliyim biraz olacak! olmak zorunda.